"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - ТАЙНА ЛЮБОВ, ИДЖЛЯЛ СЪС СВОЯ МАРКА БИЖУТА ПДФ Печат Е-мейл

 

Асистентката na Йиит носи едни доклади и ги заварва двамата в кабинета.

Иджлял се кани да излезе. Айтюл я пита къде ще ходи. Дъщеря й обяснява, че ще се види с момичетата.

Ямур се среща с приятеля си. Дава му раницата с откраднатите сребърни съдове.

Емин придружава сестра си на разходка. Джахит ги наблюдава. Точно в този момент му звъни Назан. Той я моли да не го търси.

Айтюл отива на гости на бившата си снаха. Критикува Назан, че бърза да се обади на Джахит.

Фърат е подредил различните бижута, за да ги представи като марката "Иджлял Козан". Той е дал на хората си скиците на изгората си, за да подготвят всичко за работата й върху колиетата. Иджлял не иска да му прости, но все пак го кара да й потърси ателие.

Сердар не приема сребърните съдове, но все пак за начало ги взима, като настоява да тя продължи с кражбите.


Елмаз й Емин се разхождат в парка и забелязват двамата младежи. Ямур настоява приятелят й да си тръгва. Елмаз моли брат си да отиде при Ямур и да не я кара да чака.

Елмаз също се прибира сама, но Джахит я пресреща, настоявайки да поговорят.

Емин повдига въпроса за пънкаря. Тя го моли да я полюлее. Емин с неохота го прави. Ямур е щастлива.

Джахит се опитва да се сдобри с майката на детето си. Извинява се на Елмаз. Моли я за втори шанс. Обещава да й  купи къща, в която да живеят тримата с детето. Елмаз отказва.Обяснява му, че с него не може да имат общ дом. Дори да създадат семейство, той не я обича и няма да я обикне. Елмаз си тръгва, а Джахит е разстроен.

Йиит и Нур отиват поотделно в парка. Нур забелязва Емин да люлее Ямур. Пита Йиит дали вижда това. Двамата младежи забелязват Йиит и Нур. Емин става от люлката и пуска Ямур да падне на земята.

Вкъщи Джахит споделя с брат си какво му е казала Елмаз. Йиит отговаря, че от брат му ще излезе чудесен баща, но това не е достатъчно, за да има общо бъдеще с Елмаз. Джахит казва, че вече е загърбил Назан и че ще направи всичко, за да спечели майката на детето си. Айтюл чува всичко. Когато влиза при тях, Йиит си тръгва. Леля му подмята да побърза, за да не го чака любовницата му.


Нур дава съвети на братовчедка си. Елмаз се обвинява за смъртта на майка си. После споделя с Нур, че преди време е била същата като Назан. Но сега вече наистина се е променила. Нур също я подкрепя, че сега всичките й грешки са в миналото и тя се е променила достатъчно.

Когато Фатих се появява на прага на къщата, двамата с Нур се срещат. Тя му казва, че все още нещата са потайни заради Мерт. Фати й отговаря, че всичко трябва да става явно. Когато Нур излиза, вижда, че колата на Йиит стои на улицата.

Айтюл отново се опитва да отрови с думите си племенника си. Йиит заявява на леля си, че Иджлял насъсква Мерт срещу Нур. После й казва, че като негова роднина е очаквал да прояви разбиране. Няма да каже нищо на Иджлял, за да не настройва сина си срещу жената, която обича.

Айтюл отива при дъщеря си. Вика я на вечеря. Иджлял не се интересува нито от Йиит, нито от сина си. Айтюл е изненадана.

Фатих предлага да закара бабата до село, за да си уредят нещата там и след седмица ще се върнат.

Емин казва на Фатих, че Нур и Йиит са се сдобрили.

Нур чака любимия си в ресторанта. Той закъснява, но тя овладява гнева си. Йиит й казва, че Айтюл ги е видяла край езерото. Той обяснява, че Иджлял се е променила. Нур обаче изразява своето недоволство. Предлага му да не говорят за Иджлял. Нур иска да не се наранява психиката на Мерт. Йиит отговаря, че иска да бъдат заедно.

Иджлял работи върху проектите си за бижута. Фърат я напътства. Джахит отново прави опит да се сближи с Елмаз. Назан се надява планът на Айтюл да проработи. Ямур продължава да краде ценните вещи от къщата на братята си и да ги дава на пънкаря.

След една седмица...

Айтюл не позволява на дъщеря си да работи. Тя е отправила покани за промоцията на бижутата. Нур обяснява на Йиит, че бившата му за първи път се занимава с нещо смислено. Нур обаче ревнува. Казва на Йиит, че Иджлял е изпратила покана за презентацията и на нея. Йиит си мисли, че любимата му няма да отиде. Нур обаче решава да присъства.

Айтюл не е доволна от бизнеса на дъщеря си. Двете с Иджлял се скарват. Айтюл е бясна, че дъщеря й е започнала работи и то заедно с Фърат.

Нур изгаря от ревност. Споделя чувствата си с Елмаз.

Емин заминава на строежа и няма да се връща, защото е дежурен. Елмаз подчертава този факт. Джахит се появява в къщата на любимата си.

Скандалът между майка и дъщеря се задълбочава. Иджлял излиза навън. Нур се прибира. Двете с Иджлял се спречкват.

 

Източник: Теленовелас


 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?