"СЕГА И ЗАВИНАГИ"-НУР И ЙИИТ ИЗДИРВАТ СЕСТРАТА НА ФАТИХ, НАЗАН ПРАВИ КАПАН НА ЕЛМАС ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Айтюл се опитва да разбере къде е била дъщеря й. Фърат праща съобщение на Иджлял.

Йиит отново се кара на Фатих. Болният деликатно моли Йиит да си тръгне. Двамата с Нур излизат от хотелската стая.

Нур моли Йиит да Йиит помогне и да намери сестрата на Фатих, за да не се чувства полицаят самотен.

Елмаз споделя с братовчедка си, че Назан настройва детето. Нур припомня на бременната, че Назлъ има нужда от любов.

Джахит споделя с брат си, че след развода си само ще издържа материално Назлъ. Назан продължава да настройва детето срещу Елмаз.

Емин не харесва работата, която му предлагат. С Ямур без малко да се скарат, но любовта им помага да не го правят.

Йиит вижда, че сестра му маха на някого. Джахит настоява момичето да разкаже на брат си за своята любов. Ямур съобщава сериозно, че с Емин са гаджета. Йиит не се ядосва на тази връзка, но предупреждава сестра си да внимава.Джахит не отстъпва в спора за връзката на Ямур, който водят с брат му.

Йиит намира адреса на Фикрет и го дава на Нур. Тя е малко разстроена заради детството си. Йиит Йиит предлага да отидат заедно до Адана.

Джахит се ядосва на Елмаз. Зявява Йиит, че спира да Йиит говори докато роди.

Назан чупи куклите на Назлъ. Момичето започва да плаче.

На закуска Иджлял се заяжда с Елмаз. Айтюл също. Иджлял прави номер на Елмаз. Назан казва пред Всички, че бременната Йиит съперница е потрошила куклите на момиченцето. Иджлял и Айтюл продължават да хвърлят вината върху Елмаз. Джахит остава възмутен и не помага на бременната си любовница. Елмаз напуска масата.

Назан се прави на загрижена майка и успокоява детето. Джахит идва в стаята и вижда всичките кукли повередени. Обещава на Назлъ, че ще Йиит купи нови кукли.


Джахит заявява, че не може да повярва, че Елмаз е способна да направи такова нещо. Назан продължава да налива масло в огъня. Казва на бившия си съпруг, че Елмаз може да навреди на бъдещото си дете. Назан изтъква, че след развода Елмаз няма да съществува, но казва на Джахит, че той и бъдещото му дете ще страдат заради тази луда жена

Източник: Теленовелас


 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?