"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - ЙИИТ И НУР СЕ СКАРВАТ ОТНОВО ПДФ Печат Е-мейл

 

Иджлял пита Фикрет как се е сдобила с номера й.Двете се срещат. Фикрет казва, че е взела номера на Иджлял от Нур. После обяснява, че е направила скандала.

Нур се ядосва, че Йиит държи на Иджлял и не й  прави забележка.

Иджлял упреква Фикрет, че е развалила рождения ден на сина си. Фикрет я пита дали е заслужила доверието й. Иджлял пита какво ще спечели от тази постъпка. Фикрет не казва.

Назан се заяжда с Елмаз. Нарича я неудачница. Бременната не обръща внимание на сплетните на съперницата си. Докато двете се карат от носа на Елмаз теква кръв. Джахит я отвежда в болница.

Ярен откарва Емин на снимачната площадка. Тя проявява интерес към снимките. Емин се обажда на Ямур. Тя го пита къде са двамата с Ярен. Той се прави на разсеян. Ямур се разстройва от този разговор. После разглежда дрехите на сестра си.


Нур не може да се свърже с Елмаз. Оставя й съобщение. Фикрет се появява. Йиит се обажда на Нур и я вика в тяхната къща, за да поговорят.

Лекарите казват, че бебето е добре, но Елмаз има диабет, а от това й се вдига кръвното.

Ярен споделя с приятелките си, че Емин е станал актьор и се снима в сериал. Виждайки бившия си шофьор преоблечен с костюм, тя ахва.

Нур и Йиит отново се скарват. Тя се ядосва, че любимият не й вярва и си тръгва. Обажда се на Фатих и отива при него на яхтата. Споделя всичко с приятеля си. Той съжалява, че не е могъл да й помогне. Фатих проверява телефоните. Нур си тръгва от яхтата. Той я успокоява, че технологиите са си технологии и всичко може да се разбере. Фатих й обещава, че ще разбере от къде е изпратено съобщението.

Обажда се на номера, но Фикрет не вдига. Фатих се обажда на колегите си да разберат чий е този номер.

Айтюл се съмнява в действията на Фикрет. Иджлял е твърда, че се възползва от нейните услуги до край.

Елмаз иска да си прегърне бебето. Казва на Джахит, че Назан постоянно се заяжда. Елмаз вярва, че с Джахит са направили първата крачка към създаване на семейство. Тя вярва с цялото си сърце в него. Джахит е изненадан, но си тръгва, успокоявайки Елмаз.

Джахит вика Назан да поговорят. Пита я какво още иска от Елмаз. Назан започва да го убеждава, че онази интригантка носи тяхното бебе. Джахит моли Назан да не прави повече нищо с Елмаз. Тя прегръща Джахит, а Ямур ги вижда.Джахит се притеснява. Моли сестра си да не казва на Елмаз. Ямур му отговаря, че Елмаз не заслужава това и не трябва да страда.


Нур се прибира, а Фикрет я пресреща. Опитва се да я приобщи към нея. Пита Нур дали са се сдобрили с Йиит. Тя отговаря, че не са скарани. Фикрет споменава за любовното гнездо. Нур е изненадана, че приятелката й знае за къщата. Фикрет казва, че Нур няма очаквания за брак и затова не разбира. Нур пита защо предполага, че повече няма да се оженят. После обяснява на приятелката си, че двамата с Йиит искат да се оженят. Фикрет споменава, че иска да разгадае бившият й съпруг.

Йиит предлага на Нур да излязат. Тя му отказва.

 

Източник: Теленовелас


 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?