"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - ФИКРЕТ ПРАВИ КЛОПКА НА НУР ПДФ Печат Е-мейл

Фатих предупреждава Йиит да стои далеч от Фикрет. Йиит обаче не е съгласен заради това, че полицаят има чувства към Нур

Фикрет причаква Йиит извън фирмата. Казва на Йиит, че си е изгубила парите и няма кой да я закара. Йиит й обещава да го направи.

Иджлял отива на среща с Фърат. Айтюл я следи. Вижда дъщеря си заедно с него и се ядосва. Слиза от колата, когато Фърат дава на дъщеря й подаръка за рождения ден на Мерт. Двамата сядат в кафенето, а Айтюл си тръгва гневна. Иджлял казва на Фърат, че не иска да я поставя пред свършен факт. Обяснява му, че вече й е създал проблеми с Айтюл. Той я моли да си свали очилата, за може да я види. Иджлял изпуска чашата с чай от вълнение. Казва му, че е дошла заради Мерт и обича Йиит. Фърат заявява, че тя не е влюбена в братовчед му. Просто е влюбена в идеята за тази несподелена любов, но Фърат е влюбен толкова силно, че се е отказал от всичко заради нейното щастие. Пита Иджлял дали заради любовта си би унищожила себе си. После сам отговаря, че тя не би го направила заради Йиит. Фърат е уверен, че любимата му ще се върне при него след време, защото няма къде другаде да отиде. Иджлял е объркана, но гордо си тръгва.


Фикрет настоява да тръгват вече, защото ако брат й я види ще стане проблем. Йиит се разпорежда Фикрет да започне работа като консултант по продажбите.

Ярен разказва на Емин, как е минал животът й,  докато двамата обядват. Ямур вече е бясна. Притеснява се, че любимият й има работа и е много зает.

Айтюл се прибира много ядосана. Елмаз забелязва това.

Фикрет нещо недоволства за това, че Йиит я е взел на работа. Той й обяснява, че не е връзкарка. Фикрет обаче иска да е негова асистентка. Йиит обаче не иска. Той й каза, че партньорството с брат й е международно и Фатих няма да й  пречи в кариерата.

Нур праща съобщение на Йиит, че ще го чака на тахното местенце. После звъни на Йиит. Фикрет вдига телефона му. Нур моли приятелката си да предаде на Йиит, че ще го чака в другата къща.

Иджлял се прибира вкъщи. Оставя подаръка на Мерт в стаята му. Айтюл се появява. Дъщеря й казва, че е купила подарък на сина си. Кара Иджлял да го изхвърли. Тя не иска. Айтюл й удря шамар.


Фикрет отново подхвърля на Йиит за неразбирателството им с Фатих. Тя се разплаква. Казва на Йиит, че се чувства ужасно самотна заради брат си. Моли го за помощ, за да изгради мост между нея и Фатих. Йиит й предлага да вечерят заедно.

Нур отива в тайното гнезденце

Йиит съветва Фикрет да повярва в себе си и така ще промени брат си. Тя му казва, че той много страда от разделението между двете си жени. Фикрет предлага на Йиит да се разведряват взаимно.

 

Нур е притеснена, че Йиит се бави. Звъни му по телефона. Казва му, че го чака. Фикрет взима телефона и се извинява, че е забравила да каже на Йиит. Нур е много ядосана. Казва на любимия си, че е направила вечеря и го чака. Йиит се оправдава. Не иска да се карат. Предлага да закара Фикрет и да отиде. Нур му казва, че се прибира вкъщи. Тя продължава да се надява, че той ще я потърси. Накрая се ядосва и се прибира. Фикрет отново се прави на жертва. Опитва се да поеме вината, че е забравила. Йиит обаче е решил да се прави на мъж и остава да вечеря с Фикрет.

Източник: Теленовелас


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...