"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - ПОСЛЕДЕН ЕПИЗОД - АЙТЮЛ Е МЪРТВА, НУР И ЙИИТ СЕ ОЖЕНВАТ ПДФ Печат Е-мейл

Полицията открива Фикрет, проследявайки плащанията към нейната сметка.

Йиит разпитва Иджлял за онзи тип, който й звъни. После заявява, че той няма да й пречи, ако тя реши да започне нов живот.

Фатих звъни на Йиит и му казва за сестра си. Той споделя пред всички новината. Айтюл едва не си изпуска чантата от страх. Иджлял също реагира остро. Айтюл взима пистолет.

Назан се опитва да обработи Назлъ, като я кара да излъже баща си. Джахит подслушва разговора между двете. Назлъ споменава, че Назан е откъснала главите на куклите. Джахит чува всичко и влиза в стаята. Момичето го прегръща...

Джахит заявява, че ако ги е нямало децата е щял да удуши жена си. После взима децата и тръгват. Назан започва да плаче.

Елмаз също тъжи за сина си. Таяр се кълне, че няма да позволи да отнемат внука му. Джахит отива при Елмаз и й връща детето. Назлъ иска прошка от Елмаз.

Емин и Ямур отново се опитват да съберат Нур и Йиит. Организират им среща.


Нур отива на срещата и се изненадва, че е в луксозен ресторант. Йиит също е изненадан от голямата маса, запазена в ресторанта. Когато вижда Нур, онемява. Двамата млади са организирали срещата, като са резервирали цялото заведение. Нур звъни на Емин, а Йиит на Ямур, но те не си вдигат телефоните. Нур и Йиит започват с общи приказки за сестрите му и братовчед Когато сервират вечерята Нур става, за да си тръгне. Йиит за първи път я спира. Двамата се прегръщат. Той казва, че няма да забрави нищо. Тя отговаря, че няма да забрави нито един миг до края на живота си. Двамата отново се прегръща, след което Нур си тръгва от ресторанта.

Иджлял се разхожда по крайбрежната заедно с Мерт, но си припомня думите на Йиит.

Ярен разпитва брат си, защо е върнал детето. Джахит мълчи.

Нур се прибира вкъщи, но се разхожда в градината. Айтюл застава в гръб към нея и е насочила пистолет. Йиит също кара към дома си. Иджлял и Мерт се прибират..

Айтюл заявява, че от началото не е харесала Нур. Момичетоотговаря, че старата е изпълнена с омраза, но убийството на Нур няма да я спаси. Айтюл си признава, че е платила на Фикрет да отрови Нур, но не е очаквала, че внукът ? ще пострада.


Джахит моли брат си да отиде в съседната къща и да снима бебето. Йиит чува какво си говорят двете и разбира какво е направила леля му. Иджлял също чува гласа на Йиит в съседната къща. Йиит вдига скандал на Айтюл. Иджлял се появява и вижда майка си с насочен пистолет. Йиит настоява Айтюл да разкаже на дъщеря си какво е направила. Старата моли за прошка и натиска спусъка. Йиит се хвърля да спаси живота на Нур. Двамата падат в басейна. Айтюл се самоубива. Йиит е ранен. Фатих идва, чувайки изстрелите. Вижда какво се е случило и се ядосва, че е закъснял. Йиит казва на Нур, че никога няма да се откаже от любовта си и от нея.

След три месеца...

Иджлял е в лудница. Опитва се да си спомни какво са правили миналата година. Айтюл е мъртва. Фърат е до любимата си.

Нур е облечена със сватбена рокля. На сватбата Ярен представя на Емин и сестра си новото си гадже. Джахит кани на пикник Елмаз и бебето, но получава отрицателен отговор.

Нур слиза по стълбите и поема ръката на Йиит.

След като подписват, двамата се целуват, защото тяхното щастие е сега и завинаги...

КРАЙ

 

Източник: Теленовелас

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?