"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - ВЛЮБВАТ ЛИ СЕ СИЛНИТЕ МЪЖЕ? ПДФ Печат Е-мейл


Елмаз подържа извън брачна връзка с Джахит, които й прави скъпи подаръци. Нур забранява на Таяр да посяга повече на леля й.

Таяр напада Нур, но Иит се намесва и го възпира. Назан заплашва Джахит, че ще напусне имението, ако не я защити пред родителите си. Айтюл я предупреждава, че ще трябва да остави бижутата си и луксозния начин на живот, на които е привикнала. Нур пристига в компанията „Козан”, за да потърси братовчедка си Елмас, но тя си е тръгнала от работа.

Иит предлага да я откара до дома й, но Нур заявява, че е възнамерявала да разгледа Истанбул с Елмас. Иит й показва града и връща медальона с  портрета на майка й, които е изгубила в имението.

Джахит споделя с брат си своите колебания дали да се раздели с Назан, заради Елмас. Иит признава, че също е срещнал жена, която е развълнувала сърцето му след толкова години, но не издава името пред брат си. Айтюл забелязва, че Нур прекарва много време с Мерт и забранява да се доближава до детето. Иит заявява пред Айлюл, че занапред Нур ще се грижи за сина му. Той завежда Мерт и Нур на лунапарк.


 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?