"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - 4 ЕПИЗОД, ИДЖЛЯЛ СЕ СЪБУЖДА ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Иджлял се събужда от кома

Нур и Йиит се прибират в имението като сватбена двойка. Леля му едва не припада от гледката и казва, че ги проклиня.

Нур е притеснена, тогава Йиит я отвежда в спалнята и й обещава, че ще й обясни всичко.

Йиит моли Нур да му вярва, тя е категорична, че винаги ще му вярва.

Телефонът звъни. Нур го изважда от сакото и чува мъжки глас, който казва: „Г-н Йиит, чувате ли ме, Вашата съпруга се събуди, излезе от кома, поздравявам Ви”

Йиит води тежък разговор с майката на жена му:

-Ти си се развел с дъщеря ми и си ме излъгал!?

-Да, излъгах Ви, но аз се влюбих!


Нур също е вцепенена от новината, че жената на Йиит се е събудила. Тя, със сълзи на очи казва, че Йиит я е излъгал, като й е казал, че жена му е загинала. Йиит се опитва да оправи създалата се ситуация, но Нур е непреклонна.

Мерт се събужда и пита, защо всички така викат и не го оставят да се наспи. Мерт отказва друг да го приспива и хваща за ръка Нур, казвайки й, че отсега нататък, ще го приспива тя.

Йиит забранява да казват, на детето, че майка му е жива, докато не разберат, дали тя е  добре и с акъла си.

Лекарите преглеждат Иджлял и казват, че тя е добре. Майка и е развълнувана. Тя се опитва да привлече вниманието й. Но Иджлял първото нещо, което произнася е името на Йиит.

Майката на Иджлял излиза от болничната стая ядосана и казва на Йиит, че жена му го вика.

Йиит влиза смутен и поздравява Иджлял, тя с усилие докосва ръката му. Лекарят ги прекъсва и казва, че има да направи още изследвания на болната жена.

Айтюл решава да доведе Мерт да се види с майка си. Йиит категорично забранява да си играят с чувствата на детето.

Айтюл е настоятелна и казва, че 3 години си  е мълчала за това, че Йиит има вина за състоянието на Иджлял.

Лелята на Нур е силно притеснена, че момичето го няма вкъщи, търси я навсякъде и се чуди, къде е изчезнала.

Лелята на Нур посреща Айтюл с викове, че племенницата й е изчезнала. Айтлюл й казва, че племенницата й е заминала за Адана и няма да се връща. Хафизе не вярва, а Айтюл й забранява да влиза вкъщата. Айтюл смята да разтрогне брака между Йиит и Нур и никой няма да разбере, че въобще е имало сватба.

Нур казва на Йиит, че е разочарована от него. Пита го защо я е излъгал. Йиит смутено отговаря, че се е изплашил да не я загуби Нур отвръща:

- Изгуби ме в деня, в който мислех, че сме се събрали.

Момичето хвърля пръстена си в краката на Йиит.

Айтюл нарежда на Нур да се преоблече и да се маха от имението. В този миг нахлува Йиит и я издърпва в стайта им, където й разказва подробно, какво се е случило с него и жена му. Разказва й,как си е измислил приказката, която разказва на Мерт за майка му. Разказва й, как е забранил и изтрил всичко, което може да нарани детето от истината за майка му.

- Пресметнах всичко, само едно не можах да пресметна – любовта, това си ти, казва Йиит.

Нур не иска да приеме обясненията на Йиит и се опитва да избяга, но Йиит я заключва в стаята.

Йиит заявява на Айтлюл, че ще оправи нещата, но неговата съпруга Нур ще остане в имението, леля му е вбесена.

Йиит решава да каже на лелята на Нур истината за тяхната сватба, той повече не иска да лъже никой за нищо. Брат му, обаче му  съобщава, че вече са казали на Хафизе, че Нур е заминала за Адана.

Лелята на Нур плаче, че момичето си е тръгнало. Дъщеря й  я успокоява, че Нур ще се обади, но лелята е силно притеснена, че Нур е била преследвана от някакъв луд и че той може да я е отвлякъл. Хафизе вярва, че Нур не може да си тръгне от тях без да се обади.

Джахин и Елмас тръгват с автомобила заедно на работа. тя го притиска да каже какво всъщност се случва и къде е Йиит. Джахит ревнува Елмас от брат, казвайки, че тя сигурно му се възхищава на силата и властта, която има.


Нур се опитва да привлече вниманието на близките си от терасата на стаята, където е заключена, но си спомня, какво каза Айтюл, че ще унищожи близките й, ако някой разбере, че тя е в имението.

Иджлял иска да види съпруга си. Тя разговаря с докторите в болницата. докторите са учудени от нейното добро състояние.

Йиит на сутринта носи закуска на Нур, тя обаче я хвърля. Йиит се извинява на Нур, но й казва, че не може да я пусне.  Тя е негова съпруга и по документи и в сърцето му.

Нур грабва едно парче от счупените съдове и заплашва да се самоубие, ако не я пусне...


 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?