АМИНЕ ГЮЛШЕ (НУР) ПРИЕТА ПО СПЕШНОСТ В БОЛНИЦАТА ПДФ Печат Е-мейл

Амине Гюлше, 24 годишната актриса, която е приятелка на немския футболист Месут Озил, се почувства зле на 20 септември и постъпи по спешност в болницата. Според близки на актрисата, тя вече е по-добре и е вън от опасност, съобщава сайтът Милиет. Актрисата е оперирана от апандисит.

Амине благодари в социалната мрежа със следните думи:

Благодаря на всички, които в тези трудни дни ме подкрепиха,Слава Богу, аз вече съм добре.

Амине се ражда на 30 април 1993 година в промишления град  Гьотеборг – югозападна Швеция.


Снимка на Амине от болницата

Амине Гюлше е обаятелна и много привлекателна актриса. Тя е и доста търсен модел в Турция.

По хороскоп Амине Гюлше е Телец – с ярко излъчване, трудоспособно и много нежно момиче. По националност момичето е шведка, но по корени, не. Бащата на Амине е иракчанин от  град Киркук, а майка й е родом от Измир.Семейството на Амине не е голямо. То се състои от баща й, мака й и нейният брат. Отначало семейството e живяло в Турция, а след сватбата, тъй като бащата се занимавал с лека атлетика (майстор на спорта по мятане на диск), заминали зад граница.

Бащата на Амине подписал договор и се преселил в Швеция. Тук се появили на бял свят Амине и нейният брат. Родителите обожавали своето момиченце и я възпитавали като принцеса. Младежките си години Амине Гюлше прекарала в Швеция. Тук девойката завършила Висшето училище по международни отношения в Гьотеборг.


От детството си тя мечтала да лети  и да стане стюардеса. Родителите поддържали турската култура в семейството, винаги помежду си разговаряли на турски и учили на роден език своите деца. Много често посещавали и родината си.

Красавицата често е сравнявана с Ирина Шейх и Адриана Лима, но акртрисата отбелязва, че все пак носи индивидуалността на себе си - Амине Гюлше.


 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?