ТОЛГАХАН САЙЪШМАН ИМА СВОЯ ПРИНЦЕСА И ТЯ СЕ КАЗВА АЛМЕДА ПДФ Печат Е-мейл

 

Толгахан Сайъшман е притегателен магнит за жените, но той си има собствен подход към тях. Лошото момче на турското кино обича женското внимание.

"Не крия, че красотата е много важна за мен, но не е достатъчна, за да се обвържа с някого. Една жена трябва да ме убеди, че заемам много специално място в нейния живот. Харесвам вниманието - да ме търсят често по телефона, да ми изпращат съобщения. Ако забрави да ми се обади, значи тя няма място в моя. От дете изпитвам силно чувство за собственост към моите близки, приятели", коментира Толгахан.


Изглежда, че тези черти от характера му не притесняват албанския модел Алмеда Абази. "Мис Албания" 2008 приема да се омъжи за красавеца на тайна церемония в Лос Анджелис на 13 февруари тази година навръх рождения й ден. Сайъшман се надява скоро да сбъдне и най-голямата си мечта, а именно да има наследници."И двамата сме напълно готови. Нашите родители искат да ги дарим с внуци", разкрива той.

Един от последните му проекти е драматичната поредица "Сега и завинаги". Героят на Толгахан Йиит, е привлекателен млад мъж, мечта за всяка жена. Той не вярва в истинската и всепоглъщаща телевизия.

Една от нереализираните му професионални амбиции  е да бъде продуцент. С усмивка приема неизбежните сравнения с турския сексимвол Къванч Татлъту, тъй като и двамата имат кариера на подиума, преди да се занимават с актьорство.


"Къванч ми е стар приятел. С него сме във весела конкуренция", посочва той. Сайъшман често се оплаква от славата, тъй като му създава трудности в отношенията с околните. Често е преследван от папараци, а вниманието смущава приятелите му. Младият актьор се слави и с изключително прагматичен ум и влага спечелените средства в недвижими имоти, подсигурявайки себе си своето семейство за бъдещето, което невинаги е безоблачно.


 

 
loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?