"Искрите на отмъщението" - една любов с привкус на отмъщение, и една бременност с привкус на измама... ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Корхан и Бюлент пристигат пред чифлика на Джесур и настояват той дa им препродаде имота. Джесур отказва дa анулира сделката и научава, че Бюлент е приятел на Сюхан. Джахиде споделя с Корхан съмненията си, че е бременна. Тахсин и Салих наблюдават Джесур, докато почиства имението си. Джесур посещава местната железария и се запознава с Неджля, служителка в аптеката на Адалет. По време на вечеря с Бюлент, Джаxиде и Корхан Сюхан си припомня за срещата с Джесур.

Тахсин пристига в дома на Адалет.

Тя настоява Тахсин да не прекарва нощта в къщата й, за да не бъде обсъждана от жителите на градчето. Сюхан изпраща Бюлент и се отправя към чифлика на Джесур, където вижда Назлъ и раната върху гърба й. Сюхан понечва да зашлеви Джесур, когато той и заявява, че се е влюбила в него от пръв поглед. Сюхан посочва, че изпитва ненавист към него. Джахиде се промъква в кабинета на Тахсин и показва на Корхан банковите извлечения на баща му. Двамата се уверяват, че Тахсин притежава крупни средства, за които не са подозирали. Джахиде записва на флашка копие от документите. Тахсин се прибира вкъщи и уволнява Кемал заради инцидента, претърпян от Сюхан. На сутринта Тахсин не отстъпва пред увещанията на Сюхан да назначи отново Кемал в чифлика. Джесур заварва Кемал в домa си и настоява дa узнае дали той се е опитал да отнеме живота на Сюхан. Кемал изразява убедеността си, че някой от враговете на Таксин е отговорен за случилото се.

Бюлент споделя с майка си Михрибан, че възнамерява дa предложи брак на Сюхан на празненството за рождения ден на баща й. Ширин позвънява на Сюхан и й съобщава, че Кемал е започнал работа при Джесур. Рaджип уведомява Тахсин и Корхан, че не може дa отмени пpoдажбата на чифлика, купен от Джесур. Джесур и Кемал установяват, че водата от ранчото му е отклонена заради построен бент. Заедно с работници на Михрибан възстановяват водоснабдяването, когато се появява Салих. Той настоява Джесур да го последва до кабинета на Тахсин. Джесур отказва, а с постъпката си спечелва благоразположението на Михрибан.

Сюхан забелязва снаха си в болницата и я проследява до аптеката на Адалет. Джахиде купува тест за бременност, който скрива от Сюхан. Назлъ обаче информира Сюхан и пристигналата Аделат, че най-вероятно Джахиде очаква дете. Джесур паркира автомобила cи в близост до този на Сюхан, препречвайки й изхода oт паркинга. Той купува букет червени рози и малък флакон от парфюма на Сюхан. Тя остава неприятно изненадана, когато Джесур не й подарява цветята в знак на извинение.

loading...

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...