"Искрите на отмъщението" - каква тайна крие Джесур? ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Сюхан следи Джесур

На Сюхан се удава да проследи Джесур и да повдигне завесата на тайните около него. Намерила го е в истанбулската му квартира. Чука на вратата, Потойността на Джесур я поставя в необичайна ситуация Джесур е удивен от смелостта й, но също така е радостен, че е спечелил няколко коза в своя полза.

Тайната на Джахиде относно бременността й е на път да бъде разкрита. Всичко може да рухне пред очите й, но тя успява да се договори със съмишленицата си.

Между Тахсин и Михрибан се увеличава напрежението. Сблъскват се Адалет с Михрибан. Михрибан пред всички оскърбява Адалет, тя се обръща към Тахсин за помощ, за да накаже жената, която я наранява.

Когато Сюхан неочаквано идва в квартирата, тя си изяснява някои неща за Джесур. Тя малко притеснява Джесур. Но двамата се сближават доста, след като посещават един ресторант в Истамбул..

Само Бану е силно притеснена от случващото се. Джесур и Сюхан бързо преодоляват границата помежду си . Като се сближава със Сюхан Джесур нарушава думата, която е дал пред себе си, да не се отделя от момичето. И сега е длъжен да спазва обещанието си.

Джесур крои план да отблъсне Сюхан и да си върне откраднатия живот от Таксин Корлуда. Джесур бърза и се надява съвсем скоро да изпълни планираното.. Но той не знае, какво му готви съдбата. Пътищата между него и Сюхан отново ще се пресекат.


Първа целувка

След „Първата целувка нищо вече не е същото. Джесур е на границата на пропастта. Сюхан се движи по острието на ножа. Двамата, обаче дълго време не могат да се измъкнат от впечатленията, които предизвиква тази близост.

С тази целувка Бану разбира, че губи Джесур. Тя, обаче си има свои методи как да държи Джесур по-далеч от Сюхан.

От друга страна Джахиде също започва да изпитва съмнения по отношение на Сюхан и Джесур. Сюхан ще засили тези подозрения...

Джесур решително се изправя през извършване на заплануваното, да измъкне от ръцете на Тахсин Корлуда своето минало. За да завоюва доверието на Тахсин Корлуда, Джесур ще направи няколко хитри хода.В тази игра победител трябва да бъде само Джесур.

Сюхан е притеснена от признанията на Джесур

Сюхан е ошашавена от признанията на Джесур. Сега тя гледа от друг ракурс на спомените, разказани от баща си. Корхан, който е почувствал, че Сюхан е заподозряла нещо, е готов решително да защити сестра си.

От другата страна, Джесур, който разследва убийството на баща си, намира важни подробности, но той не е в течения, че все още голямата тайна не е разгадана.

Сюхан сега вече е уверена, че Джесур има отговори на всички въпроси, за които даже тя се страхува да попита. Тя е наясно, че ще загуби на всички фронтове, ако започне война с Джесур.

Сюхан решава да прекара почивните дни в Истанбул, заедно с Корхан и Джахиде. Джесур ще направи сюрприз, като се присъедини към тях.Тази ваканция ще остане незабравима. С времето тази среща ще има все по-голямо и по-голямо значение.

Майката на Джесур нарича Таксин Корлуда "Убиец"

Всички са шокирани, когато чуват как майката на Джесур крещи в лицето на Тахсин Корлуда „Убиец”. Тази дума ще въздейства и на Михрибан, която ще започне да действа...

Джесур се опитва да излекува раните на майка си, които кървят от години. Сюхан отново започва да се съмнява и да иска да разбере нови страници от живота на Джесур. По този начин те стават все по-близки и по-близки.


Корхан става друг човек

Корхан решава да вземе живота си в ръце, факт, който ще учуди,  освен баща му, и Джахиде.

Джесур следва своя план да притиска Тахсин в ъгъла. А на Сюхан ще й се наложи да види баща си в друг образ.

Тахсин Корлуда обаче отново раздава картите и за да не остана  от страната на губещите, ще направи стъпка, която ще бъде голям удар за много хора.

loading...

 

Related Articles

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...