"Искрите на отмъщение": голям пожар, кого ще спаси Джесур? ПДФ Печат Е-мейл

 

Откриването на новия обект на Корлудаа. Преди да се появи там Джахиде кара една жена да направи теста за бременност и да се прегледа при лекар. Виждайки резултатите, съпругът на Джахиде се радва. Случайно се сблъскват с Джесур.

Цялото семейство Корлудаа празнуват добрата новина - бременността на Джахиде.

Кемал показва на годеницата си парчето тел, което е наранило коня. Двамата коментират кой би искал да убие Сюхан.

Сюхан вижда на снимките, че Джесур е на откриването на клуба с красива жена.


Джахиде настанява жената, чиято бременност използва, в красив апартамент и я обезпечава. Бъдещата майка е проститутка, която ще продаде детето си на Джахиде.

Тахсин се разпорежда на прокуратурата да арестуват нотариуса, организирал сделката за имението, купено от Джасур.

Запечатват имението и спират тока на къщата на Джесур по заповед на Корлудаа. Той маха лентата и си отваря къщата, като отново вика работниците да продължат с ремонта.


Тахсин празнува рождения си ден с пищен прием. Михрибан го поздравява. В имението идва Адалет. Тахсин я поздравява. На Сюхан не е приятно присъствието на аптекарката. На приема се появява Джесур. Старецът се държи надменно. Джесур му показва, че е унищожил документите за затваряне. После пред прокурора, съдията и шефът на полицията, младежът обвинява Тахсин за незаконна сеч и си тръгва. Сюхан го настига и го разпитва.

Бюлент предлага брак на Сюхан. Тя му отказва. Джесур ги наблюдава. Бюлент става агресивен към момичето. Джесур се намесва, а кандидат-женихът се ядосва и си тръгва.

Сюхан също е бясна. Споделя с приятелката си, че новодошлият трябва просто да изчезне.

Адалет предупреждава Тахсин, че дъщеря му обръща специално внимание на Джесур.

Сюхан се обажда на новодошлия и го моли да си тръгне.

Старият Корлудаа посещава Джесур в имението му. Започва да го разпитва защо е дошъл в този град. Предупреждава Алендароолу, че няма да му остави това място.

Пияният Бюлент запалва постройката. Тахир се задушава заради астмата си. Джесур го спасява, като му дава апаратчето. Бюлент вижда това и бяга. Хората разбират, че чифликът на Алендароолу гори и започват да го гасят. Джесур взима на гръб стареца и го извежда навън. Сюхан отива пред вратата на горящото имение и влиза да спасява собственика му, но открива баща си. Една горяща греда пада и удря Джесур...

Тахсин предлага на съседа си да остане у тях, докато възстановят изгорялата къща...

Източник: Теленовелас

loading...

 

Related Articles

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...