"Искрите на отмъщението" - една снимка, която издава всичко ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Джесур спасява живота на най-големия си враг, но е ударен от греда. На следващата сутрин разбира, че са го приютили и се грижат за него в Корлуда. Тахсин е готов да плати скъпо за спасяването на живота си. Джахиде разбира кой е подпалвачът.

Джесур вижда в стаята си картина на мъртвия си баща. Кемал е освободен от арест и възстановен на работа. Сюхан се грижи за госта, когато се появява Мехрибан. Адалет не може да се види със затворник и придружава Тахсин на преглед. Бюлент казва на Сюхан, че заминава. Бану идва на посещение на Джесур. След това го целува демонстративно пред домакините.

Джахиде и Хюля влизат в спор. Бременната се страхува да не загуби привилегиите си. Джесур се впечатлява от деловите умения на Сюхан, която се справя с криза във фабриката. Щом се завръща у дома, разказва на Ръфат как е бил принуден да слуша Тахсин да разказва историята на баща му като своя. Той обаче в замяна се кани да му открадне дъщерята.


Джахиде подслушва зълва си и изтрива следите от шишето, намерено от Джесур. Той вече не може да открие виновника за палежа.

Михрибан подава жалба срещу Тахсин, той й изпраща булчинска рокля с надпис „Ще чакаш още”. Тя подпалва роклята в двора на Адалет. След това Тахсин получава странна статия за убит директор на сиропиталище.

Джесур се появява по време на вечеря на Сюхан и Бюлент. Красавецът провокира интерес в дъщерята на врага си. На другия ден тя е по петите му, както той предполага. Джесур поставя малки клопки, за да задържи вниманието на Сюхан и да я кара да мисли, че е влюбен в Бану.

Тахсин и Михрибан се сблъскват в магазин. Джахиде претърпява инцидент, но щом я приемат в болницата прави така, че докторът да прикрие фалшивата й бременност. Пред вратата Тахсин удря Корхан, защото е заплашил живота на внука му. Младият мъж намира телефона на жена си, който използва за разговори с Хюля. Джахиде обаче се е погрижила да приспи всичките му съмнения.

Сюхан и Джесур вечерят навън. Той й разказва как навремето е имал връзка с Бану. След това я изпраща до дома й в Истанбул, но там вижда снимка. Сюхан казва, че това са родителите на баща й, но всъщност са на Джесур.

Тахсин и Корхан се срещат в бар. Синът напада баща си. Казва му, че знае истината за произхода му – сирак,пораснал в сиропиталище и измислил историята на семейството.

Докато Джесур обещава на майка си, че скоро ще отнеме най-скъпото на Тахсин, Сюхан неуспешно търси информация за него в интернет. Никой от двамата не предполага за любовта и премеждията, които ще им се случат в следващите епизоди на „Искрите на отмъщението“.

Източник: "ТВСага"

 

 

Related Articles

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...