"Искрите на отмъщението"- Джесур намира важни улики за съмъртта на баща си, но главната тайна не е разкрита, ще започне ли Сюхан война с него? ПДФ Печат Е-мейл

 

Какво ще предложи бъдещото на Джесур и Сюхан?

Тахсин и Михрибан се срещат в магазин. Джахиде преживява един инцидент, заради който е приета в болница. Тя успява да прикрие фалшивата си бременност. Тахсин пристига в болницата и пред вратата на стаята на Джахиде удря шамар на Корхан, като го обвинява, че е застрашил живота на неговия внук. Корхан успява да открие телефона на Джахиде, но хитрата жена е успяла да заличи всички факти, които могат да породят съмнения.

Джесур и Сюхан отиват на вечеря- Младият мъж и разказва как е бил влюбен в Бану. После я съпровожда до дома й в Истанбул, там той забелязва една снимка, за която Сюхан му разказва, че са родителите на Тахсин Корлуда, но всъщност, това са родителите на Джесур Адемаролу.

 

Тахсин се среща със сина си Корхан в един бар, където синът му разкрива ,че знае, че баща му е отраснал в сиропиталище и че си е измислил цялата история за семейство Корлудаа.

Джесур отива при майка си ий обещава, че ще отмъсти за баща си, като отнеме най-ценното на Корлудаа, неговата дъщеря. Сюхан се рови в Интернет с надежда да открие нещо за Джесур.


И двамата, обаче, не подозират какви перипетии и неочаквани премеждия ще им поднесе съдбата в следващите епизодии на „Искрите на отмъщението“.

Сюхан следи Джесур

На Сюхан се удава да проследи Джесур и да повдигне завесата на тайните около него. Намерила го е в истанбулската му квартира. Чука на вратата, Потойността на Джесур я поставя в необичайна ситуация Джесур е удивен от смелостта й, но също така е радостен, че е спечелил няколко коза в своя полза.

Тайната на Джахиде относно бременността й е на път да бъде разкрита. Всичко може да рухне пред очите й, но тя успява да се договори със съмишленицата си.

Между Тахсин и Михрибан се увеличава напрежението. Сблъскват се Адалет с Михрибан. Михрибан пред всички оскърбява Адалет, тя се обръща към Тахсин за помощ, за да накаже жената, която я наранява.

Когато Сюхан неочаквано идва в квартирата, тя си изяснява някои неща за Джесур. Тя малко притеснява Джесур. Но двомата се сближават доста, след като посещават един ресторант в Истамбул..

Само Бану е силно притеснена от случващото се. Джесур и Сюхан бързо преодоляват границата помежду си . Като се сближава със Сюхан Джесур нарушава думата, която е дал пред себе си, да не се отделя от момичето. И сега е длъжен да спазва обещанието си.


Джесур крои план да отблъсне Сюхан и да си върне откраднатия живот от Таксин Корлуда. Джесур бърза и се надява съвсем скоро да изпълни планираното.. Но той не знае, какво му готви съдбата. Пътищата между него и Сюхан отново ще се пресекат.

Първа целувка между Сюхан и Джесур

След „Първата целувка нищо вече не е същото. Джесур е на границата на пропастта. Сюхан се движи по острието на ножа. Двамата, обаче дълго време не могата да се измъкнат от впечатленията, които предизвиква тази близост.

С тази целувка Бану разбира, че губи Джесур. Тя, обаче си има свои методи как да държи Джесур по-далеч от Сюхан.

От друга страна Джахиде също започва да изпитва съмнения по отношение на Сюхан и Джесур. Сюхан ще засили тези подозрения...

Джесур решително се изправя през извършване на заплануваното, да измъкне от ръцете на Тахсин Корлуда своето минало. За да завоюва доверието на Тахсин Корлуда, Джесур ще направи няколко хитри хода.В тази игра победител трябва да бъде само Джесур.

Сюхан научава тайната на Джесур

Сюхан е ошашавена от признанията на Джесур. Сега тя гледа от друг ракурс на спомените, разказани от баща си. Корхан, който е почувствал, че Сюхан е заподозряла нещо, е готов решително да защити сестра си.

От другата страна, Джесур, който разследва убийството на баща си, намира важни подробности, но той не е в течения, че все още голямата тайна не е разгадана.

Сюхан сега вече е уверена, че Джесур има отговори на всички въпроси, за които даже тя се страхува да попита. Тя е наясно, че ще загуби на всички фронтове, ако започне война с Джесур.

Сюхан решава да прекара почивните дни в Истанбул, заедно с Корхан и Джахиде. Джесур ще направи сюрприз, като се присъедини към тях.Тази ваканция ще остане незабравима. С времето тази среща ще има все по-голямо и по-голямо значение.

 

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...