Сериалът "Искрите на отмъщението" разделен на два сезона, кога ще бъде излъчен втория? ПДФ Печат Е-мейл

"Искрите на отмъщението" Ви дава възможност да мечтаете

Ако вие сте изморени от болка, нищета и лишения в живота, то пред екрана ще се потопите в съвършенно различен свят, това ще Ви предложи сериала „Искрите на отмъщението“. Защото в лентата ще видиге красиви пейзажи, обстановка, декори и костюми, който внушават естетика, блясък и богатство.

Избраното място, където са правени снимките, се намира в Полоньозкьой, това имение е на известната фамилия Симави. На 52 акра земя е разположено местенцето, което внушава красота и голяма доза загадъчност. Както е известно, стилистът на този проект е Башак Дизер, съпругата на Къванч Татлъту. Популярният актьор е приел да участва в продукцията, само, ако и неговата съпруга е до него, но като стилист. Всичко минава през погледа на Башак. От сините одежди на Къванч, които така добре хармонират с неговите очи, до афишите за сериала и рекламните тизери.


В сериала има много романтика и интриги. Нека да не наричаме историята много дълбока, но тя може да бъде определена като многослойна.

Напред излиза любовта на Джесур и Сюхан, която е изградена върху изпепеляващата мъст между двете фамилии. Бюлент ще бъде аутсайдера в този триъгълник.

Триъгълникът Тахсин - Адалет - Мехрибан ще държи пред екраните аудиторията на 45+.

Очарователната любов между Кемал и Ширин разчита на младата аудитория.

Освен това, в сериала ще видим интересни отношения между злата снаха и брата на главната героиня. Как ще се развият събитията с бременността?

В имението на Корлуда всичко ще бъде интересно – от изгарящите любови до мръсните интриги...

Интересната музика е написана от Тойгар Ъшъклъ. Тя също ще придава романтично-загадъчен привкус на историята в „Искрите на отмъщението“.

Запитали Къванч Татлъту, коя е любимата му сцена от сериала, той отговорил, че това е сцената на първата среща между Джесур и Сюхан. За заснемането на тази сцена са използвани кавказки каскадьори, които препускат върху, разбеснелия кон Назлъ. Използвани са и каскадьори при скока на Джесур върху коня, когато спасява Сюхан.

Сериалът „Искрите на отмъщението“ е от 32 епизода, въпреки че, договорът със StarTv бе за 39 епизода.


Злите езици говорят, че известно неразбирателство между Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн е съкратило броя на епизодите. Къванч е закъснявал за снимки, а пък Туба в периода на създаване на сериала, се развеждаше със съпруга си Онур Сайлак. Тези събития се изтъкват като основна причина за съкращаване на броя на сериите на „Искрите на отмъщението“.

БТВ ще излъчи два сезона на сериала. Вероятно през пролетта ще бъде транслиран Втория сезон на „Искрите на отмъщението“.

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...