"Вътрешен човек": Едно отвлечено момиче и пистолет, опрян в главата

Оценете статията
(0 оценки)

Джелял умолява Йешим да върне Мелек. Ейлем предупреждава Сарп, че е в опасност. Йешим отива да види Мелек и тайно взима чаша, която по-късно дава за ДНК-анализ. Сарп с помощта на Ейлем взима записите от дома на Мерт. Серап моли Юсуф да му помогне – синът му се е забъркал в бизнеса с дрога. Мерт разказва на Касапина, че всичко е унищожено, но премълчава предателството на Сарп. След това двамата братя започват опасна игра на преследване.

Алъняк се опитва да завземе мястото на Хюсню. Мерт разкрива на измяната на Сарп само пред Мелек. Страхува се за Ейлем и Фюсун, затова не предава любимия й на Касапина. Все пак предупреждава посестримата си, че е изправена пред тежък избор. Джелял се появява в дома на дъщеря си. Моли я със сълзи на очи, но тя го отхвърля. Касапина успява да предотврати възможността Джошкун да нарече Мерт с истинското му име. Йешим получава доказателство, че Мелек е дъщеря на мъжа й.

Сарп убеждава Мерт, че не е предател. Джошкун се среща с Яшар – враг на Касапина, за да се обединят. Джелял е принуден да признае истината за Мелек пред Йешим. Тя се ядосва и му разкрива за връзката на дъщеря му със Сарп. В същото време Сарп предупреждава Ейлем да не вярва на Мерт. Докато се опитва да избяга, Мелек е отвлечена по пътя за летището.

Джелял принуждава Сарп да се самоубие пред очите му. Преди да се простреля, съобщават на Касапина, че дъщеря му е отвлечена. Джошкун се оказва виновникът. Той пребива момичето, подкрепен от Яшар.


Юсуф е повече от сигурен, че мафията държи вътрешен човек сред хората му. Ейлем обвинява Мерт в предателство. Сарп и брат му се опитват да открият Мелек. Серап умолява бившия си да спре сина им. Мерт намира евентуалното леговище на Джошкун, но този който разчита адреса е вътрешния човек на комисар Юсуф.

Източник: woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 28 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...