"Вътрешен човек": Мелек научава голямата тайна

Оценете статията
(1 Оценка)

 

Джошкун казва на Мелек кой е истинският й баща. Касапина потвърждава думите му и дъщеря му го напуска. Истината научават Сарп и Джошкун. Джошкун заплашва Касапина, че ако продължат да го преследват, ще каже всичко на Мерт за семейството му. Сарп става свидетел на думите му. Мелек се скарва с Мерт. За да се защити, той й казва, че баща й е прострелял майка й. Мелек припаса от ужас.

Юсуф се представя на Гьокхан и му казва, че ще го следи. Мелек се събужда в болница и се скрива при Фюсун. Алъняк предлага на Яшар сделка, за да върне доверието на Касапина към себе си. Джелял иззема всички телефони на хората си, Сарп успява да предупреди Юсуф. Алъняк предава Яшар на Касапина. Джошкун обещава на Мерт да разкрие къде е семейството му, ако му помогне. Сарп обаче му помага и инсценира смъртта му.

В дома на Джелял Мелек го чака с насочен към главата си пистолет. Касапина й попречва, но е принуден да каже всичко за убийството и тя го напуска завинаги. В болницата, осигурена от Юсуф, Сарп нарежда на Баръш да пази Джошкун.Яшар отвлича Алъняк. Рижия отново предава Касапина.

Джелял е готов дори да приеме Сарп за зет, за да не посегне Мелек на живота си. Мерт обвинява Касапина в убийството на Джошкун. Той пък прехвърля вината върху Сарп. В същото време ченгето под прикритие иска да помогне на любимата си. Мелек обаче не иска да предаде баща си, а да намери роднините си. Йешим подкрепя Давуд и го насърчава да се бори за момичето си.


Яшар обстрелва заведението на Фюсун. Мерт спасява семейството си, но пак се изпокарва с брат си. Давуд подозира, че Сарп е спасил Джошкун. Престъпникът отваря очи в болницата. Сарп отново спасява живота му. Яшар унищожава колите на Касапина. Баръш води Джошкун до сигурен дом.

Мерт използва позицията си на вътрешен човек и успява да намери лелята на Мелек. Дъщерята на Касапина се измъква от преследвачите й.

 

Източник: woman-onthe-top.net

Последна редакция Четвъртък, 25 Юли 2019 19:05

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 27 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...