Бенсу Сорал намери своя любим в лицето на спонсора на "Вътрешен човек"

Оценете статията
(3 оценки)

Първата ключова роля на Бенсу Сорал е тази на адвокат Мелек във "Вътрешен човек" който се снима през 2016 година с още от най-известните млади турски актьори като Чаатай Улусой и Арас Булут Ийнемли. След приключване на участието й, си дава известна почивка.

Любовта и работата са съвместими. Заслужава да се отбележи, че Бенсу за малко се разминава с ролята на Кьосем Султан, която в последния момент е дадена на Берен Саат. Затова Сорел решава да зареже за малко актьорството и използва перфектните си форми и привлекателна визия, за да се снима в реклами, а междувременно и в клип на певеца Мурат Далкълъч.

След телевизионния сериал "Сладки лъжкини", набралата популярност Бенсу Сорал е обект на ухажване от страна на богатия бизнесмен Хакан Баш който притежава турски портал за модни дрехи в световната мрежа. Той е и един от спонсорите на сериала "Вътрешен човек" и за да впечатли красивата актриса, й изпраща подарък, но Бенсу решава да не го приеме. Това още повече амбицира Хакан да се бори - за сърцето на екранната Мелек.


В крайна сметка хубавицата се подава на упоритите му ухажвания и през март 2018 г. двамата са снимани от папараци на яхтата на бизнесмена в компанията на приятели. След това Хакан успя да сложи и пръстен на ръката на Бенсу и през септември 2018 година двамата вдигат сватба.Междувременно и сестрата на Бенсу Ханде Сорел също се омъжва.Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 40 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...