Сестрата на Йозджан Дениз се нуждае от помощ, той не й вдига телефона

Оценете статията
(0 оценки)

Сестрата на Йозджан Дениз 22-годишната Гюлджан Дениз има сърдечно заболяване, пише Aksam. Момичето се нуждае спешно от помощ. „Аз и майка ми имаме здравословни проблеми, потърсих брат ми за помощ, но той не ми отговори“, разказва Гюлджан Дениз.

22- годишната Гюлджан Дениз е дъщеря от втория брак на бащата на Йозджан Дениз Садък Дениз, който почина от рак миналата година. Младото момиче, което страда от сърдечно заболяване, потърси подкрепа от брат си Йозджан Дениз.

Гюлджан Дениз разказва: „Майка ми е сериозно болна, аз също чувствам слабост, покрай проблемите ми със сърцето. И двете трябва да се лекуваме. Опитах  да се свържа с брат ми няколко пъти, но телефонът му бе изключен“.

Йозджан Дениз, който се разведе със съпругата си преди около 3 месеца, имаше сериозни семейни проблеми. Но за изненада на всички, той продължава да носи брачната си халка, факт, който някои коментират като възможност за нов брак с бившата му съпруга Фейза.

Турската преса неколкократно е коментирала скъперничеството на Йозджан Дениз, то бе и посочено като възможна причина за развода му с Фейза. Пестеливостта сигурно е и в основата за нежеланието му за комуникация със сестра му Гюлджан Дениз.


Йозджан Дениз се готви за нов сериал, под негова режисура, който ще носи името „Крал“. Засега не е известно, кога ще излезе на екран.

22-годишната сестра на Йозджан Дениз Гюлджан твърди, че със смъртта на баща й, известния актьор ги е зачеркнал от живота си.

loading...Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 27 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...