Ебру Дестан - една красива жена и добра актриса, и модел

Оценете статията
(0 оценки)

 

Ебру Дестан – Йозлем от Сълзи от рая

Ебру Дестан влиза в ролята на лелята на Селим и любовница на Махир – Йозлем. Тя е много известна турска актриса, модел и певица.

Родена е на 24 септември 1977 г. в Измир.

Ебру е един от най-известните и скъпоплатени турски модели за последните години. През 2005 г. тя дава начало на музикалната си кариера. Първият ѝ албум се нарича Sözümü Yemedim (Не престъпих обещанието си). Заглавието му има връзка с датата на пускане, която тя е обещала да изпълни.

Освен него, Ебру издава още два много успешни албума – Ayrılık Soğuk İklim през 2007 г. (букв. Студен климат) и 3 Vakte Kadar през 2008 г.. Най-успешните ѝ песни са Tokat (букв. плесница), Boyfriend и Bu Konu Kapandı (букв. Затворена нишка).

Дебют

Телевизионният ѝ дебют е през 1992 г. когато играе малка роля в Mahallenin Muhtarları. Снима се в десетки сериали, предавания и множество риалити шоута оттогава до днес. Известно е участието ѝ в Сървайвър Турция през 2011 г.

Сериали с Ебру Дестан

През 2003 г. участва в хитовия сериал Hayat Bilgisi (букв. Науката на живота). Там си партнира с Гьокче Бахадър (Лейля от Листопад“, Нурдан от „Народът на дядо ми“) и Джейда Атеш (Ханде от „Огледален свят“). В много от сериалите Ебру Дестан е гост-звезда, така е и в споменатия. Между 2010 и 2017 г. обаче се отдава на музиката и публичните изяви и изоставя сериалите.

Кариера

През 2010 г. се включва в актьорския състав на Yahşi Cazibe с Аслъхан Гюрбюз (Халиме Султан от „Великолепният век: Кьосем“). Това се оказва последният ѝ проект в киното за 7 години напред. През 2017 г. получава примамливото предложение да се превъплъти в образа на Йозлем в Сълзи от рая. Тя е второстепенен герой, но има своите силни моменти, с които привлича вниманието към себе си.

Йозлем Аръсой

С извънбрачната си връзка със сина на приятелското семейство Сойер, които са им освен това и съдружници, Йозлем поставя на карта отношенията между двете богаташки фамилии. Това обаче не кара хората да я съдят, защото любовта ѝ с Махир е от много отдавна и те просто не са я изживяли. Въпреки очевидно користните си намерения, Йозлем все пак е с добро сърце.


Ебру Дестан пресъздава брилянтно своята героиня, придавайки ѝ чисто човешки качества, като обич към семейството и зрителите започват да разбират Йозлем. А феновете ѝ отново се увеличават. Завръщането на Ебру на екран и е с гръм и трясък.


 

Последна редакция Събота, 14 Септември 2019 17:26

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 18 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...