Финалът на хитовия сериал "Сълзи от Рая" е на 11 октомври, кой ще го замести?

Оценете статията
(2 оценки)

Финалът на „Сълзи от Рая“ е на 11 октомври. След него стартира сериала „Завинаги“ /“Истанбулска булка“/. Поредицата ще се позиционира по същото време, както се излъчваше „Сълзи от рая“.

Какъв е финалът на хитовия сериал "Сълзи от Рая"?

Човек не може да стане враг на своята сестра или брат. Тази връзка е непоклатима, с неписани правила. Мелиса доста късно забелязва тази връзка. За да спаси живота на своята майка и своя собствен живот, тя се обръщат за помощ към човек, на когото може да се довери. Към Дженет. Арзу не вижда друг изход. Заради живота на своята дъщеря, тя ще пожертва своя собствен живот. Само че, Дженет и Мелиса не биха желали да допуснат това. За да спрат тази сватба, с помощта на Селим, те стъпват на опасен път. Кая намира начин. Туран иска да закрие всички свои сметка, за да спрат да се занимават с него. От една страна момичето се опитва да спаси своята майка си, но от друга страна е влюбена в Селим. Арзу не зная нищо за произтичащото, докато седи на сватбената маса. Ако момичето не успее да спаси Арзу, то тя ще стане най-голямата жертва.

Ще спрат ли сълзите на финала на "Сълзи от Рая"?

Какво е поведението на Арзу на финала на "Сълзи от Рая"?


Когато дойде време да се договорят, Арзу отдавна е взела решение. Няма нещо, за което тя не е готова да го направи, заради детето си. Въпреки че е тежко, действието си заслужава. Тя сега е силна жена, която потвърждава, че ще направи, това, което е необходимо. Тя е майка! Всичко, което е преживяно, тежката разплата, загубите, всичко си е заслужавало. Сега миналото остава назад, настъпва първия ден от бъдещето. Новата история, заедно с дъщеря й!...

Напрежението, динамиката, семейните ценности, любовта, всички тези ценности, засягат финала на "Сълзи от Рая"!

loading...


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 28 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...