Къванч Татлъту е заплашен от 5 години затвор

Оценете статията
(1 Оценка)

Къванч Татлъту е заплашен от затвор в срок от 5 години. Днес Къванч застана пред съда в Истанбул, където бе обвинен в укриване на данъци за периода 2012-2013. Прокуратурата поиска присъда от 5 години за известният актьор и модел.
Къванч Татлъту не призна своята вина, твърдейки, че самият той е станал жертва на счетоводителя си, мошеник. Преди време още един човек е станал жертва на този измамник – счетоводител, жертвата получил оправдателна присъда.

Къванч каза пред съда, че по това време доходите му са съставлявали 30 хиляди турски лири. Актьорът разбрал за мошеничеството на своя счетоводител, тогава той избягал и сега никой не знае, къде се намира. Към настоящия момент органите на реда издирват счетоводителя по жалба на Татлъту. Къванч Татлъту е заплати 900 хиляди турски лири налози. А счетоводителя издал фалшиви чекове.


Съдията отложи делото за февруари. В началото на следващата година ще разберем дали Къванч Татлъту ще получи присъда или съдията ще се съгласи с доводите на адвоката му и той ще бъде оправдан.Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 44 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...