Бенсу Сорал с огромен хонорар, отлага майчинството

Оценете статията
(0 оценки)

 

 

Бенсу Сорал отлага майчинство заради сделка с милион долара

Бенсу Сорал отлага мечтата си за майчинство заради сделка за реклама неа стойност 1 милион долара

Актрисата Бенсу Сорал подписа договор с известна компания за облекло за една година. Сорал, която подписа споразумение за милион долара, в който се изключва възможността за забременяване, призна че този ангажимент е доста изгоден за нея.. Така известната актриса трябваше да отложи мечтите си за майчинство за неопределен период от време ...

Красивата актриса Бенсу Сорал, за разлика от много от колежките си, които твърдят: " Децата вървят с кариера", постави работата си на първо място. Миналата година известният бизнесмен Хакан Баш сключи брак със Сорал, като се прокраднаха твърдения, че Бенсу е бременна. Актрисата отрече твърдението, че очаква бебе, и заяви, че отлага майчинството.

Бизнес усета на Бенсу проработи

Независимо, че че съпругът й е богат и то много, Бенсу иска да е независима и да разполага еднолично с парите си, без да чака любимият й да й подсигурява джобни.

Бенсу Сорал не се съобрази с желанията на Хакан да имат деца, колкото е възможно по-скоро и подписа изключително изгоден договор за реклама. Бенсу е умно момиче и иска да осребри външния си вид, не само като се включва в сериали, а и като подписва изгодни рекламни договори.


Парите с по-голям приоритет, отколкото майчинството

“Искам да бъда майка, но работата ми налага, да се отдам засега само на нея“. А злите езици продължават да шептят, че Хакан Баш, който се ожени за Сорал миналия септември много иска да стане баща.


 

Последна редакция Неделя, 22 Септември 2019 13:09

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 36 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...