"Сълзи от Рая": Отвличане, неуспешен опит за сватба и лицемерно искане за прошка

Оценете статията
(0 оценки)

Мелиса стига до заключение, че Кая е изнасилвал Арзу. Обещава на Арзу да отмъсти за болката и Кая приготвя багажа си. Възнамерява да похити Арзу, да заминат и да заживеят заедно.

• Селим е неспособен да си обясни как спирачките на колата на Мелиса са отказали. Мукауес е обидена, че Дженет е възнамерявала да се омъжи без нейното знание. Селим предлага на Дженет да се оженят в дома на Нилгюн. Махир научава от Мелиса, че Арзу е била изнасилвана от Кая. Нилгюн уведомява Мелиса за плановете на Селим да сключи брак с Дженет. Убеждава я да предотврати сватбата им.Кая и Арзу посещават Дженет, но тя отказва да разговаря с тях. Арзу се кълне пред Дженет, че е възнамерявала да се върне при нея и да я спаси. Mукадес обвинява Арэу, че не заслужава Дженет, и я прогонва от дома си. Шофьорът идва пред дома на Дженет, за да й върне обецата, и случайно се запознава с Кая. 0тказва да приеме заплащане за помощта, която е оказал на Дженет. Махир осъзнава, че несправедливо е обвинявал Арзу в изневяра. Зарежда пистолета си и се запътва да отмъсти за страданията и. Мукадес приготвя чеиза на Дженет. Дженет се чувства гузна, че отнема любимия на Мелиса. Опасява се, че бракът й със Селим ще попречи на отношенията със сестра й .

• Махир съчувства на Арзу за преживяното в миналото и се опитва да я утеши. Арзу го обвинява, че сляпо е вярвал на клеветите срещу нея и никога не я защитавал пред семейството му. Отказва да приеме извиненията и го прогонва от кабинета си.

• Мелиса посещава Дженет. Разказва и за дългогодишната си любов към Селим. Дженет и признава, че се омъжва за Селим. Мелиса е натъжена, но уверява Дженет, че ще се опита да се справи сама с тъгата си. Пожелава щастие на Дженет и я оставя да продължи с приготовленията за сватбата. Пред очите на Махир Кая отвлича Арзу от офиса на фирмата. Дженет е притеснена заради разбитите чувства на Мелиса. Мелиса предупреждава Нилгюн, че ако успее да провали сватбата, ще настоява тя да я приеме като нейна снаха. Махир проследява Халил до яхтата н аКая, където тои държи Арзу в плен. Селим отвежда Дженет, пременена като булка, от дома й. Мелиса се появява минути преди сватбата, за да се сбогува с Дженет. Заблуждава я, че заминава надалеко, тъй като не може да преживее загубата на Селим. Tвърди, че предпочита да запази отношенията си с нея, отколкото да я загуби.

• Дженет се разколебава и пред събраното множество гости отказва на Селим да стане негова съпруга. Махир освобождава Арзу и я защитава от Кая. Арзу побягва и пада зад борда на яхтата. Махир се хвърля след нея в морето. Спасява я от удавяне и я отвежда пред погледа на Кая. Селим безуспешно убеждава Дженет да не се вслушва в думите на Мелиса. Разгневен, заявява на Дженет, че тя не заслужава любовта му. Мелиса отвежда Дженет в дома на Mукадес. Нилгюн успокоява Селим. Арзу отрича пред полицаите да е била похитена от Кая. Страхува се, че Кая ще издаде участието и в смъртта на Реза.

• Mукадес прогонва Мелиса, тъй като вярва, че тя нарочно е разделила Дженет и Селим. Махир успява да убеди Арзу да се завърне в дома на Соер. Сема яростно се противопоставя на идеята на Махир. Йозлем пада по стълбите и е откарана в болница. Кая заварва в дома си гости, които Халил е поканил. Настоява Садък, синът на Халил, да започне работа при него. Арзу узнава, че Мелиса е попречила на Дженет да се омъжи за Селим. Дженет разкъсва сватбената си рокля, а Селим изхвърля снимката на Дженет. Халил продава на Кая пистолета на Махир, който е намерил на борда на яхтата.


• Махир поставя охрана за Арзу и Мелиса пред дома им. Сема и Орхан връщат : изписаната от болница Йозлем у дома, чието бъдещо дете е оцеляло след инцидента. Въпреки протеста на Халил Кая се заема да обучи Садък да използва оръжие. Арзу отново уверява Дженет, че не е възнамерявала да я изостави сама в пламъците. Разказва и за трудното си детство и мъчителен живот и се опитва отново да я приласкае.

Източник: "ТвСага"


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 24 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...