Фен клубът на Чаатай Улусой в България с нова инициатива

Оценете статията
(2 оценки)

Днес Чаатай Улусой има рожден ден, навършва 29 години. Неговият фен клуб в България отбелязват по въодушевен начин празника му като са подготвили различни подаръци и пожелания, които вече са получени в офиса му.

Известният актьор има голяма фенска маса у нас. Повече от 4 хиляди почитатели наброява фен клуба на Чаатай Улусой в България.

Как бе създаден той?

През септември 2015 Виктория Александрова и нейното семейство посещават Истанбул. Гостуват и в офиса на Чаатай Улусой. Не се срещат лично с него, защото е в чужбина, но говорят с мениджърския му екип. Оставят писмо, в което му съобщават, че създават негов фен клуб в България. След това, Виктория Александрова прави първата учредителна сбирка на 24 октомври 2015. Постепенно фен клуба става доста популярен в България и в Турция. Благодарение на десетки публикации във вестници и електронни медии,  членовете на клуба бързо нарастват. bTV новините също отразяват дейността на почитателите на знаменития актьор!

Всичко беше много бързо и като на сън“, разказва Виктория Александрова, председател на клуба.


За тези 4 години имаме 2 официални сбирки и много индивидуални срещи с фенове. Всеки, който ме познава, получава копие от личния автограф на Чаатай Улусой, който ми бе даден, докато гостувах в офиса му. И сега, решихме, след толкова много инициативи, да направим нещо повече и да помолим по случай 4 години Фен клуб „Чаатай Улусой“, bTV да ни помогне и нейни представители да вземат интервю от любимия ни актьор. И тъй като знаем, че предаването Преди Обед е правело и други подобни интервюта на турски актьори, решихме да се обърнем към тях с молба да вземат и от Чаатай.“

Виктория призовава всички почитатели на Чаатай Улусой да се обединят и да изразят своето желание за интервю с любимеца, като последват линка:

https://bit.ly/2kPIdjI

 


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 20 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...