"Дъщеря ми": Малката Ойкю не си поплюва, ненавижда измамниците

Оценете статията
(0 оценки)

Историята разказва за едно необикновено момиченце с психологичен проблем, отгледано от леля си. След като и тя го изоставя, грижа за него трябва да поеме баща й. За съжаление таткото е пройдоха.

Появата на детето обаче малко по малко променя и него, и живота му…

В първите епизоди на „Дъщеря ми” ще видите:

Малката Йойкю разказва пред класа си, че е отгледана от леля . След това обаче лъже майка на съученичка, че техните ще я приберат от училище. Прибира се в метрото, а у дома заварва празни стаи и безчувствена бележка, че трябва да открие татко си Демир.

В същото време бащата бяга от преследвачи и в последния момент се скрива при Уур – съучастник в дребните му престъпления. Полицаите го арестуват и когато Йойкю намира апартамента му се вижда само с приятеля на татко.

Момиченцето чистосърдечно разказва всичко. Уур вижда в това шанс да измъкне Демир. Полицаите пускат задържания, за да се грижи за дъщеря си.

Демир се опитва да се отърве от детето, но няма на кого да я остави. Заплашва я, че ще я даде в приют, ако не я слуша. Йойкю плаща сметката му в ресторанта, когато гледа на карти на една млада жена, наречена Джандан.

Демир с нежелание приютява момиченцето. То почиства жилището, готви закуска за мъжете и приютява бездомно куче. Демир и Уур обмислят голяма измама, чиято жертва да стане Джандан.

Понеже няма ключ, когато се прибира у дома, Йойкю води ранения си четириног приятел при дамата от заведението. Джандан го превързва. След това преоблича момиченцето със свои дрехи от детството и я води при татко.

Докато Демир играе с приятелки на карти, дъщеря му чува, че се канят да измамят Джандан. Вдига температура от притеснение. Момиченцето не иска в болница и го водят при майката на Уур, която не знае с какво се занимават младите мъже.

Когато Йойкю оздравява, Демир я води на училище. Тя решава да отиде при Джандан да й каже за измамата. Демир за първи път вижда младата жена и се влюбва. Малко преди да подпише документите за продажба, момиченцето пристига. Демир успява да попречи на Йойкю да го издаде.

Момиченцето разбира, че баща й е влюбен. Съветва го да не лъже новата й приятелка. Изхвърлят ги на улицата заради неплатен наем. Демир се ядосва на дъщеря си и иска да я зареже. Уур му разказва за тежкото му минало. Демир съветва Йойкю да не си пропилява живота с баща като нея. Малката обаче го придумва да не я напуска.

Докато Джандан вечеря с приятел на брат си, Демир и дъщеря му се настаняват в палатка. Вечерят на пейка. Йойкю има рядко заболяване на нервната система, за което баща й не знае. Демир я засяга без да иска.

На другия ден детето закъснява за училище и учителката иска да говори с баща му. Джандан плаче на гроба на сестра си, чиято смърт е предизвикала, без да иска, в катастрофа. Баща й никога не й прощава.

Йойкю получава закуска от дете. Носи половината на баща си. Демир вярва, че тя ще го напусне, но в себе си е трогнат от жеста. След като се разболява, момиченцето търси Джандан. Тя ги приютява в дома си.

Демир остава в кабинета на бащата, пълен със скъпи вещи. Джандан чете приказка на детето преди сън. На сутринта Йойкю се опитва да запомни спирките на метрото. Уур съветва Демир да обере благодетелката им. Джандан иска да заведе момиченцето в конеферма. Хлапето предупреждава баща си да не обере добрата жена.

Джемал, влязъл в затвора заради Демир, е освободен. Сега го намира и си иска парите, които смята, че му дължат. Дава една седмица срок на Демир и Уур.


Мурат предлага на госта на Джандан работа като санитар. Демир се засяга и си тръгват с детето. С Уур прекарват нощта в кола. Йойку разбира, че баща й иска да я даде на социалните. Тръгва сама по улиците, без да знае, че Джандан я търси. Насреща й обаче е Джемил…


www.woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 44 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...