"Дъщеря ми": На палатка е супер!

Оценете статията
(0 оценки)

Докато Демир играе с приятелки на карти, дъщеря му чува, че се канят да измамят Джандан. Вдига температура от притеснение. Момиченцето не иска в болница и го водят при майката на Уур, която не знае с какво се занимават младите мъже.

Когато Йойкю оздравява, Демир я води на училище. Тя решава да отиде при Джандан да й каже за измамата. Демир за първи път вижда младата жена и се влюбва. Малко преди да подпише документите за продажба, момиченцето пристига. Демир успява да попречи на Йойкю да го издаде.

Момиченцето разбира, че баща й е влюбен. Съветва го да не лъже новата й приятелка. Изхвърлят ги на улицата заради неплатен наем. Демир се ядосва на дъщеря си и иска да я зареже. Уур му разказва за тежкото му минало. Демир съветва Йойкю да не си пропилява живота с баща като нея. Малката обаче го придумва да не я напуска.

Докато Джандан вечеря с приятел на брат си, Демир и дъщеря му се настаняват в палатка. Вечерят на пейка. Йойкю има рядко заболяване на нервната система, за което баща й не знае. Демир я засяга без да иска.


На другия ден детето закъснява за училище и учителката иска да говори с баща му. Джандан плаче на гроба на сестра си, чиято смърт е предизвикала, без да иска, в катастрофа. Баща й никога не й прощава.


Източник: woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 38 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...