"Сълзи от Рая": Дженет ще се опита да възстанови нещо, което се е скъсало

Оценете статията
(1 Оценка)

 

 

Халил пресреща Арзу пред дома и. Сема ги забелязва на двора, но не успява да различи лицето на Халил.

Мелиса приготвя багажа си. Арзу признава, че не може да тръгне с нея, защото Джихан и заплашва. Пострадалият от катастрофата се възстановява. Джихан му обещава парична компенсация за случилото се с него.

Дженет посещава Селим на яхтата. Припомня му за детството и чистата им любов. Разкрива му най-съкровените си тайни. Селим й прощава и възобновява връзката им.

Арзу се съгласява да се омъжи за Джихан. Той настоява да се разведе с Махир в рамките на седмица. Мелиса решава да се предаде на властите и да спася Арзу от нежелания брак с Джихан.

Селим и Джанет мечтае за общото си бъдеще. Селим планира да се ожени за Дженет и да заминат заедно.

Полицаите, водени от Мелиса пристигат в дома на Джихан. Тя твърди че Джихан е организирал прикриването на престъплението, извършено от нея. Арзу отрича, че Джихан я заплашва.

Йозлем получава резултатите от ДНК теста. Сема настоява да отворят писмото в присъствието на Махир.

Кая се тревожи за Халил, чиито телефон е изключен. Арзу разубеждава Мелиса да не се противопоставя на исканията на Джихан.

ДНК теста показва че бащата на детето на Йозлем е Махир. Арзу обявява пред семейството си, че желае развод.

Мукадес кани Селин на вечеря. Селим запазва в тайна плановете си от Нилгюн. Нилгюн нахлува в дома на Мукадес и поставя ултиматум на Селим - да избере нея или Дженет.

Арзу разказвана на Сема за инциденти, устроен от Джихан. Моли Сема да не разкрива истината на Махир.

Селим уведомява Нилгюн че неговият избор е Дженет. Мелиса настоява Дженет да не позволява на Арзу да се омъжи за Джихан. Арзу се изнася от дома на Сойер, за да се срещнат с Арзу.

Кая издирва Халил на гробищата, където за последен път е била паркирана колата му. Пазачът на гробищата неочаквано е прострелян пред очите на Кая. Арзу подписва документа за развод. Убеждават и Махир да направи същото. Моли дъщерите си да не се противопоставят на Джихан.


Селим, Дженет и Мелиса се обръща за помощ към Кая. Кая се досеща, че Джихан  е устроил капан на Арзу, и обещава да я спаси. Халил успява да съобщи на Кая местонахождението си.

Арзу кани Мукадес да се премести в новия и дом. Предлага на Мелиса и Дженет всички да заживеят под един покрив.

loading...

Източник: "ТвСага"

Последна редакция Събота, 05 Октомври 2019 18:36

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 43 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...