"Сълзи от Рая": Мелиса се влюби в приятеля на Зехра Йълмъз в живота Джем Белеви

Оценете статията
(8 оценки)

 

Зехра Йълмъз е щастлива в любовта си с Джем Белеви, известен поп певец. Роден е на 4 юни 1987 година. Той е учил Международни отношения в университета Брунел. Майка му е художник, а баща му е пианист.

Зехра и Джем са щастливи заедно. Зехра го вдъхновява в творчеството му, като той й се отблагодарява по същия начин.

Зехра е затворено момиче, което коренно се различава от геороинята й Мелиса в „Сълзи от Рая“

За разлика от своята героиня и несподелената й любов Зехра вече шест месеца има щастлива връзка с младия певец Джем Белеви (Дениз "Любов на инат"), с когото прекарва безгрижни уикенди на морския бряг. "В реалността аз не съм толкова безстрашна и обсебена като Мелиса и не мога да преследвам мъж, който не ме обича. Докато не срещнах Джем, бях затворена в черупката си. Той ме освободи от нея и сега вярвам, че любовта е безкрайно и искрено чувство. Влюбена съм за пръв път в живота си. Ние се разбираме прекрасно", споделя актрисата. Зехра и Джем се запознават преди четири години, когато учат заедно в университета.


Зехра и Джем се сближават, след като той я кани за участие в музикална продукция. От тогава са неразделни. За разлика от Мелиса Зехра не ревнува своя любим. Двамата често четат писмата на негови почитателки и се забавляват. Според Зехра ревността владее тези, които не притежават любовта на партньора. Тъй като е сигурна, че сърцето на Джем й принадлежи и изпитват взаимно доверие, тя е спокойна. Актрисата вижда бъдещето си с Джем, но те все още живеят отделно и според нея, това подържа връзката им.

loading...

 

Последна редакция Вторник, 15 Октомври 2019 17:44

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 40 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...