"Сълзи от Рая" - Кой ще научи, че Дженет е дъщеря на Арзу? ПДФ Печат Е-мейл

Без да иска Селим провокира ужас в Арзу, виждайки в ръцете му брошката си. Йозлем разказва истината за нападението на жената на Махир. Арзу опитва да вземе брошката си по всякакъв начин, но тя е при Дженет.

Мелиса действа по плана на Орхан. Нилгюн подозира, че Дженет е била в приют с осиновеното й дете. Орхан и Селим се стараят да спечелят момичето, в което са влюбени и двамата. Йозлем съветва Махир да прокуди Арзу. Нилгюн си спомня как е получила втори шанс да бъде майка – като е осигурила лечението на Дженет преди години.

Влюбените от „Сълзи от Рая” търсят начин да открият собственицата на брошката. плаща, за да ограбят Дженет, но пак не успява. Махир поема компанията в свои ръце. Селим научава, че Дженгиз е поръчал брошката.Сема разбира, че снаха й е сменила името си на 18 години. Арзу признава тайната си на Дженгиз. Адвокатът на свекърва й ги снима прегърнати. Сема има шанс да спаси сина си от жената, която го е направила нещастен.

Арзу праща Емине да се представи на Дженет като нейна майка. Тя казва всичко, за което е помолена. Сърцето на Дженет е разбито, но Арзу, която ги наблюдава, също не сдържа сълзите си. Емине съжалява, че е причинила болка на Дженет. Арзу се тревожи за брошката си.

Мукадес се възстановява, а Суна разбира, че Арзу е заблудила дъщеря си. Мелиса казва на Селим, че Орхан е много внимателен към Дженет и баба й. Това събужда ревността му.


Арзу отива при Мукадес с пари и за да вземе брошката си. Старицата не може да говори, но е много гневна. Махир се прибира пиян и нещастен, споделя мъката си с майка си. Нилгюн получава криза от страх, че Дженет ще й отнеме сина. Орхан настоява да отведе любимата си стажантка в Думай и е готов дори да помогне на баба й.

Арзу намира компромата на свекърва й. Сема се опитва да унизи снаха си, но съпругът й я спасява. Орхан иска всички и най-вече Дженет да присъстват на рождения му ден. Арзу принуждава адвоката на Сема да се откаже от преследването й.

Дженет приема поканата на Орхан да работи с него по проекта в Дубай. Тя дава на Селим да върне брошката на майка й. Арзу е ужасена да види дъщеря си отново. Дженет се справя с всички работни предизвикателства.

Ръза хваща сина си и любовницата му в леглото. Лишава Махир от наследство. По време на оглед животът на Дженет се оказва в смъртна опасност. Това е идеален шанс за Арзу. В последния момент обаче спасява живота на първородната си дъщеря. Отношенията им обаче ще останат същите и в следващите епизоди на „Сълзи от Рая”.

Източник: Жена на върха

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...