"Майка" - майката на Турна се опитва да я сдобри със Зейнеп ПДФ Печат Е-мейл

 

Благодарение на баба си, Зейнеп прощава на своята майка, но всички пазят тайни, защото се страхуват за здравето й

Али целува Дуру, защото страда за предстоящата сватба на Синан и Зейнеп. Джахиде и Шуле организират „гроба” на Мелек. Гамзе ги чува, но тя вярва, че нейната майка прави добро на сестра й. Шуле ражда бебето, а Джахиде съобщава за смъртта на момиченцето.

Когато действието в сериала се пренася в наши дни, Зейнеп вижда живата си дъщеря и припада. Детето бяга от дома на Айсел. Дженгиз ревнува жена си от Хайдар и я заплашва. Турна не иска да общува с втората си майка и Зейнеп обвинява всички, които са я лъгали. Джахиде получава инфаркт заради случилото се.

Арестуват Дженгиз за нападение. Джахиде е стабилизирана, а Шуле се чуди как да помогне на непрокопсания си мъж. Гамзе се свързва с майката на Турна – обещава й да спаси Дженгиз, ако излъже, че тя е измислила лъжата за смъртта й. Момиченцето отхвърля жестоко Шуле е доволна и се обажда, за да каже, че е успяла в измамата.

Джахиде се събужда, а дъщеря й я успокоява, че се е погрижила за спокойствието в семейството им. Зейнеп се оплаква на Синан, че Турна вече не я смята за майка. Само Али не вярва на историята, че Шуле е толкова коварна и е заблудила всички. Старата Зейнеп иска внучка й да разбере, че Гьонюл не е била наясно с интригите на другите.

Дженгиз излиза от затвора.Селим кани Гамзе да излязат. Али декларира отговорността си към Дуру, но предупреждава Синан, че ще научи всичко около мнимата смърт на Турна. Старата Зейнеп сдобрява внучка си с нейната майка. Гьонюл се страхува Синан и дъщеря й да не се разведат. Али подслушва разговора между свекърва и снаха и разбира, че съперникът му знае за измислената смърт на Турна.


Зейнеп разбира за бебето Хасан. Хайдар уволнява Шуле. Здравето на Зейнеп е отново в риск. Дуру дочува разговор на майка си и разказва на Али, че най-близките й са заблудили умишлено Зейнеп.Гьонюл разказва на Турна, защо е била изоставена от втората си майка. Зейнеп моли Шуле да се види с детето й.

Синан разказва на Али, че знае тайната на тъща си само от три месеца. Дженгиз започва да работи с Ахмед. Гьонюл и Джахиде се скарват заради дъщеря им. Селим продължава да мами Гамзе.

Втората майка на Зейнеп решава да й признае всичко за последната година. Синан я моли да мълчи, за да може жена му да се възстанови. Гамзе най-после разбира за измамата на Селим. Шуле убеждава дъщеря си да говори със Зейнеп. Гьонюл и Джахиде се сдобряват.

Източник:woman-onthe-top.net

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...