"Майка" - Турна обещава да се откаже от Зейнеп, ако Дженгиз я пусне ПДФ Печат Е-мейл

 

Турна се разстройва и споделя с Айсел страховете си. Дженгиз планира да убие Зейнеп пред мъжа й.Дуру казва на Али за отвличането. Гьонюл убеждава Турна, че не е виновна за драмата с втората й майка.

Докато полицаите търсят начин да помогнат на колегата, Шуле се свързва с мъжа си и научава за намеренията му. Гьонюл взима телефона от ръцете й и заплашва Дженгиз. Деца се опитват да помогнат на Зейнеп, но похитителят й ги прокужда. Гьонюл опитва чрез Белкъз да намери майката на Дженгиз, но и тя не знае къде е непрокопсаният й син. С помощта на Али и Дуру, Синан открива мястото, където е била задържана Зейнеп, но не я намира там.

Турна обещава на майка си никога да не търси вече Зейнеп, ако убеди Дженгиз да я пусне. Той обаче не иска да слуша никого. Готов е да получи и куршум, но да накаже Синан. Разкрива на комисаря къде е жена му.


Синан не успява да помогне на Зейнеп и сам попада в клопката на злодея. Иляс намира Шуле пияна. Тя се кара дори на Турна, която иска да разкаже на полицията къде е пастрокът й със Зейнеп.

Джахите и Гамзе са готови да платят много пари за информация, която ще спаси живота на отвлечената. Дженгиз озверява при думите на Синан, че няма смелост да им навреди. Готов е да изнасили втората майка на Турна.


Източник: woman-onthe-top.net

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...