"Майка" - Зейнеп си спомня, че тя е запалила баща си ПДФ Печат Е-мейл

Погребват и жена му моли за усамотение. Шуле отива да гроба и й разказва истината за инцидента. Обещава й да даде Турна, ако оттегли жалбата срещу Дженгиз. Близките й са против смъртта на Синан да остане ненаказана.

Турна е много щастлива да бъде с втората си майка, но тъгува за Хасан. Зейнеп иска от Шуле и бебето, за да остави на свобода Дженгиз. Точно той не се съгласява да даде сина си. Шуле иска от семейството на Зейнеп да й купят дом, за да може дъщеря й да я посещава.

Джахиде на жали пари, за да направи дъщеря си щастлива. Готова е дори Турна да бъде вписана в завещанието й. И Дуру е възмутена, че сестра й ще остави смъртта на Синан ненаказана.

Дженгиз тормози Турна чрез Хасан. Детето се страхува да не би брат й да гладува. Шуле ревнува от Зейнеп и обвинява дъщеря си, че обича повече Зейнеп. Щом научава за завещанието на Джахиде, Дженгиз разрешава Хасан да отиде да гостува на сестра си.


Докато Зейнеп е с двете деца, похитителят й споделя с жена си, че ще убие богаташката, за да вземе парите на Турна. Свекървата на Гьонюл й иска прошка, защото е подкрепяла сина си до последно. Зейнеп сънува как запалва баща си. Споделя с майка си съмнения, че това може да се е случило в действителност.

Гамзе се опитва да вразуми Джахиде да не оставя нищо на Турна. Напомня й, че Дженгиз ще се опита да се възползва от парите. Али казва на Гьонюл, че дъщеря й търси истината за смъртта на баща си. Решават да скрият истината от Зейнеп.

Гьонюл заплашва с убийство Дженгиз, ако продължава да тормози детето й. Джахиде трябва да се оперира. Гамзе и Дуру обещават да не тревожат сестра си допълнително. Зейнеп най-после си спомня, че е причинила пожара, в който е загинал баща й.

Дженгиз отива в дома на Джоахиде. Гамзе го прострелва, но всички знаят, че той няма да повдигне обвинение. В треската си престъпникът разказва как е похарчил солидна сума за Шуле. Водят Джахиде по спешност в болницата. Шуле иска да вземе Турна по нареждане на мъжа си. Втората майка на момиченцето обаче не я пуска.

Източник: woman-onthe-top.net

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...