"Сълзи от Рая" - една снимка става причина за голям пожар ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Сълзи от Рая

В следващите епизоди на "Сълзи от Рая" Арзу разпознава първородната си дъщеря и решава да я държи далеч от фирмата си, за да не я разобличи

 

Мукадес изгаря снимката на Арзу и неволно предизвиква пожар в дома си. Дженет и Селим, който са наблизо, спасяват възрастната жена от огъня. Ръза много уважава Дженгиз, който е син на близкия му покоен приятел. Докато семействата на Сойер и Арсой вечерят, се появява изненадващо любовницата на Махир Йозлем Aрсой. Тя е сестра на Дженгиз и току-що се е завърнала от Америка. Дженет се тревожи за баба си, която е настанена в болница. Селим, който е до нея, е удивен от близостта между двете жени.

Арзу не подозира за изневерите на съпруга си, който все още има чувства към Йозлем. Мелиса заварва Селим и Дженет да се прегръщат в болницата, радостни от новината, че възрастната жена ще оздравее. Тя иска да отведе Селим и той неохотно се разделя с Дженет. Мелиса със сълзи на очи споделя с Арзу, че е на път да загуби Селим. Селим пита баща си дали като малък е преживял пожар, тъй като случката днес е събудила у него далечен спомен. Дженгиз отрича. Арзу иска да разсее съмненията си относно Дженети отива в болницата, където с ужас вижда Мукадес и първородната си дъщеря. Тя ги проследява до стария си дом в бедняшкия квартал. Арзу смята, че Дженет е разбрала за произхода си и цели да разруши успешния иохолен живот. Арзу прогонва Дженет от фирмата и забранява на момичето да доближава семейството й. Дженет е обидена и наранена. За малко не става жертва на автопроизшествие, но Селим се оказва до нея и й помага. Мелиса ревнува и се зарича да унищожи Дженет.

Двете с майка й излизат на обяд. Дженгиз и сестра му Йозлем обсъждат дали да разкрият на Селим истината за миналото му. Мукадес споделя на Суна, че е видяла снимка във вестника на неблагодарната Джавида, която сега се нарича Арзу. Селим се застъпва за Дженет пред Арзу. Орхан, братът на Махир, е в Дубай, за да изготви предварителен договор с важни клиенти. Той настоява Дженет да подготви презентация на проекта си. Селим съобщава наДженет, че я очакват във фирмата. В миналото Йозлем е направила аборт от Махир. Cпоред Нилгюн тя няма право да я съветва за отношенията майка дете.

Махир се държи странно и баща му Ръза наема доверен човек да го следи. Cред изгорелите вещи в родния дом Дженет намира стара своя снимка с Али. Селим посещава Дженет и се включва в пребоядисването на обгорелия дом. Арзу пристига в квартала на Дженет и вижда Селим да обядва с Дженет и Мукадес. Забелязана от Емре, бързо си тръгва. Махир заблуждава баща си, че е с клиент, и се среща с Йозлем. Двамата тъгуват за нероденото си дете и проваленото бъдеще, което са могли да имат заедно. След заминаването на Йозлем в Америка Махир се жени за Арзу, която е секретарка в компанията на баща му. Селим плаща наема на Мукадес.


Ръза е разочарован от сина си, че го мами и се среща с бившата си любовница. Дженет си търси нова работа. Отива да работи като чистачка, замествайки баба си. Мукадес и Суна, които не знаят за уволнението й, случайно научават истината. Арзу иска Мелиса да преработи проекта на Дженет и да го представи като свои на клиентите. Арзу посещава Мукадес и я предупреждава да държи Дженет далеко от нея и фирмата. Селим не е съгласен Мелиса да се възползва от труда на Дженет. Мелиса се готви за презентацията, но не притежава знанията на Дженет.

Мелиса е несигурна в себе си. Тя не успява да отговори на въпросите на клиентите. Дженет се включва ненадейно в срещата и защитава проекта. Ръза е много доволен и се опитва да задържи Дженет на работа в компанията. Орхан споделя със Селим, че харесва Дженет. Мелиса се обажда на Селим и му се обяснява в любов. Арзу предлага голяма сума на Дженет, за да стои далеко от фирмата и семейството й. Дженет нарича Арзу безсърдечна и се радва, че няма майка като нея. Думите и сломяват Арзу.


Източник: "ТвСага"

 

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...