"Сълзи от Рая": Добре подготвена измама, но лош краен резултат ПДФ Печат Е-мейл

 

Арзу разкрива пред Дженгиз истината, че е майка на Дженет. Той решава да предпази Арзу и не споделя със Селим тайната и. Адвокатът на Сема заснема Дженгиз и Арзу да се прегръщат. Когато получава снимките, Сема е потресена, Тя търси начин да помогне на Махир и в същото време да дискредитира Арзу, която е направила сина й нещастен.

Арзу плаща на своята приятелка Емине да се представи пред Дженет като нейна майка и да се опита да вземе брошката. Емине признава на Дженет всичко, което Арзу би искала да каже на дъщеря си. Със сълзи на очи Арзу наблюдава отстрани разговора между Емине и Дженет. Емине е резервирана и отблъсква Дженет.


Момичето си тръгва, изпитвайки дълбоко разочарование от майка си. Емине споделя на Арзу, че Дженет е добро момиче, с невинно сърце. Арзу е разтревожена, че Емине не е успяла да вземе брошката от Дженет. Суна разбира, че Арзу е заблудила Дженет и не е разкрила самоличността си пред нея.

Сема, изпълнена с неговерие към Арзу, я разпитва за миналото й. Състоянието на Мукадес се подобрява и Дженет е изпълнена с радост. Тя е готова да забрави за миналото и си обещава да се радва на настоящето .

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...