"Сълзи от Рая" - Дженет се озовава пред един ров и... ПДФ Печат Е-мейл

 

Арзу разкрива пред Дженгиз истината, че е майка на Дженет. Той решава да предпази Арзу и не споделя със Селим тайната и. Адвокатът на Сема заснема Дженгиз и Арзу да се прегръщат. Когато получава снимките, Сема е потресена, Тя търси начин да помогне на Махир и в същото време да дискредитира Арзу, която е направила сина й нещастен. Арзу плаща на своята приятелка Емине да се представи пред Дженет като нейна майка и да се опита да вземе брошката. Емине признава на Дженет всичко, което Арзу би искала да каже на дъщеря си. Със сълзи на очи Арзу наблюдава отстрани разговора между Емине и Дженет. Емине е резервирана и отблъсква Дженет. Момичето си тръгва, изпитвайки дълбоко разочарование от майка си. Емине споделя на Арзу, че Дженет е добро момиче, с невинно сърце. Арзу е разтревожена, че Емине не е успяла да вземе брошката от Дженет. Суна разбира, че Арзу е заблудила Дженет и не е разкрила самоличността си пред нея.

Сема, изпълнена с недоверие към Арзу, я разпитва за миналото й. Състоянието на Мукадес се подобрява и Дженет е изпълнена с радост. Тя е готова да забрави за миналото и си обещава да се радва на настоящето .

 

• Мелиса съобщава на Селим, че Орхан е посетил Дженет и Мукадес в болницата. Мукадес е изписана от лечебното заведение и Орхан предлага да й помогне да се прибере у дома. Селим ревнува Дженет от Орхан. Отношенията между Орхан и Селим все повече се обтягат.


 

• Арзу посещава дома на Мукадес, за да й остави крупна сума пари и да потърси брошката си. Мукадес, която след операцията все още е неспособна да говори, безмълвно се гневи на Арзу.

• Махир се завръща у дома в нетрезво състояние. Той се разридава пред Сема и споделя с нея, че е нещастен, тъй като живее живот, избран от баща му. Чувства се недооценен от Реза и е уверен, че за разлика от баща му Йозлем го обича.

• Нилгюн изпада в нервна криза. Тя настоява Дженгиз да държи Дженет далеко от Селим. Орхан посещава Дженет. Увещава я да се завърне в компанията и обещава да осигури медицинска сестра, която да поеме грижите за Мукадес. Суна съветва Дженет да приеме предложението, като я уверява, че докато отсъства, ще бди над болната й баба.

 

• Арзу намира в семейния сеиф снимките, които Сема е получила от адвоката, и ги скрива. Мелиса и Орхан са поканени в дома на Нилгюн, която планира да ожени Селим за Мелиса. Притисната от финансови проблеми, Дженет обмисля офертата на Орхан.

• В дома на Сойер на семейната закуска Сема се обръща към Арзу с името Джавидан и я обвинява в измама. Намесва се Ръза, който защитава Арзу и твърди, че той й е помогнал да смени името си преди години.

 

• Орхан се подготвя за празненството по случаи рождения си ден и настоява пред семейството си Дженет да присъства. Сема установява, че снимките на Арзу и Дженгиз липсват. Арзу се среща с адвоката и го принуждава да сложи краи на мисията, възложена му от Сема. На следващия ден Орхан, Мелиса и Селим с изненада посрещат във фирмата Дженет, която е приела предложението на Орхан. Арзу е ужасена, когато отново вижда Дженет. Орхан обяснява на Арзу, че Дженет ще бъде техен служител под неговата протекция. Дженет предава брошката на Селим с молба да я върне на майка й, тъй като тя не желае повече да се среща с нея. Арзу възлага на Дженет трудна задача с цел да постави уменията и на изпитание. Дженет с ентусиазъм приема високата отговорност.

Махир и Йозлем прекарват сутринта в леглото на хотелска стая. Ръза ги изненадва и разгневено удря плесница на сина си. Разочарован от безотговорността на Махир, Реза го лишава от наследство и му забранява да работи във фирмата. Арзу, Мелиса и Дженет правят оглед на голям строеж. Застанала на ръба на дълбок ров, Дженет се оказва пред непосредствена опасност за живота. На Арзу е предоставена възможността да се освободи завинаги от Дженет. В последния момент у Арзу заговаря майчиното чувство и тя подава ръка на Дженет, като я спасява от сигурна смърт. Двете се прегръщат пред очите на Мелиса.

Източник: "ТвСага"

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...