"Сълзи от Рая": Дженет се отдалечава от Селим ПДФ Печат Е-мейл

Дженет отблъсква Селим в следващия епизод на „Сълзи от Рая”. Сема е въодушевена от възможността бедното момиче да се омъжи за Орхан. Арзу се притеснява от възможността дъщеря й да стане официална част от живота й.

Нилгюн унищожава документите на Селим и поръчва убийството на Дженет. В същото време Бесте търси Али, приятеля от сиропиталището на младата архитектка. Арзу поверява първородната си дъщеря на човек, който максимално да я затрудни в работата. Разбира, че с Нилгюн имат общ враг и смята да използва това.

Реза се среща с Махир. Мелиса казва на Селим, че чичо й иска да се ожени за Дженет. Младежът се скарва с Орхан. Бесте научава, че Али е мъртъв и казва на Дженет. Момичето плаче за приятеля си. Не друг, а Селим я утешава.

Реза казва на снаха си, че ще даде всичко на Орхан. Арзу се бори за мъжа си. Йозлем настоява любовникът й да получи своето с хитрост. Мелиса научава, че е загубила битката за сърцето на Селим, но помага на чичо си да ухажва съперницата й.

Синът на Нилгюн се обяснява на Дженет и тя няма сили за пореден път да отхвърли любовта му. Мелиса среща сестра си с Орхан. Обожателите на Дженет се сбиват, появилата се Арзу ги разтървава. На тръгване качва виновницата за боя не пропуска да предупреди.


Щом Дженет слиза от колата на майка си, наемникът на Нилгюн я отвлича. Хакан я отвежда в запустяла къща. Тя забелязва обувките на Нилгюн. Бесте се обажда на Селим, защото се тревожи за момичето. Селим разбира, че любимата му е похитена . Според видяното на пътните камери, всички мислят, че Арзу е отвлякла Дженет. В последният момент Хакан се отказва да убие момичето.

Източник: woman-onthe-top.net

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...