"Сълзи от Рая": Обявяват смъртта на Арзу и Кая, но... ПДФ Печат Е-мейл

 

Когато Селим тръгва да се конфронтира с Кая, Дженет е до Дженгиз, който отваря очите си и тя е на път да узнае коя е майка й. За нещастие, докато Дженгиз се готви да разкрие истината, Арзу нахлува и има два изхода или ще сложи край на започнатото или Дженет ще научи истината.

Мелиса научава, че тя и Дженет са сестри. Тя разговаря с майка си и не приема никакви обяснения. Угризения изпитва Мелиса, заради раните, които е причинила на Дженнет. Сега Мелиса има една задача, да изкупи греховете си спрямо Дженет. Арзу разбира, че Мелиса я е отхвърлила и едва ли някога ще й прости.

Селим смята, че Кая е стреллял по баща му.

Селим и Дженнет не са съгласни по въпроса, на той успява да убеди момичето. Гневът на Дженнет се изсипва върху Кая. Момичето го обвинява и изпитва огромна ярост. Тя казва нещо на баща си, от което връщане назад няма. Кая разбира, че момичето вече не се нуждае от него и решава да се оттегли за известно време.

Докато Мелиса се опитва да спечели благоразположението на Дженет, двете игнорират своите родители. Държат и Селим настрана. За Арзу това е дълбока рана , която не може да понесе. Сега вече тя няма какво да губи и се съгласява с предложенията на Кая, който е отговорен за случващото се. Арзу не се отказва, дори, ако в края на пътя я очаква смъртна заплаха, тя е решена да вземе и друг човек със себе си...

Арзу и Кая „скочиха“ в смъртта. Дженнет разказва за несправедливостта към баща й. Тя се опитва да поговори с Кая, но не може да го намери никъде. А Мелиса даже не не отдава такова значение заради липсата на майка й. Тя е излязла от къщи и сега никой не знае в какво състояние тя и най-вече, къде е. Мелиса има само една цел, да поправи отношенията с Дженнет и да заслужи нейната прошка.

Селим смята, че неговия баща е убил Ръза, но той не може да разкаже на никого за това и този факт го измъчва много. Но той няма да мълчи дълго. Гневът към баща му расте непрекъснато. Той издирва този, който най-много е отговорен за смъртта на Ръза и този човек е Кая. Още с първия си разговор с баща си, Селим веднага ще го запита за Кая. Дженгиз започнал да обяснява, но Нилгюн крие това от всички. Нейната цел е да защити Селим от гнева на семейство Сойер. Всеки изпитва болка, сладост или разкаяние, животът продължава, все така изпълнен с тайни и кошмари.


Арзу и Кая не са починали. Арзу е пленница на Кая. Сема намира писмо, което е оставено от Арзу и всички вече вярват, че тя е умряла. Новината за смъртта на майка й, хвърля Мелиса в дълбока мъка. Когато всички си мислят, че Арзу е мъртва, тя се появява... Тя е сигурна, че на всичко е дошъл края. Защото кая се намира в края на пътя на смъртта , на който и двамата са стъпили сега обаче всичко се променя. Арзу е уверена,че тя най-после е отмъстила на всичко преживяно в последните 23 години...

loading...

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...