"Сълзи от Рая": Дженет не приема Арзу ПДФ Печат Е-мейл

 

Нови тайни излизат наяве

Арзу остава между двете си дъщери. Съвестта й я измъчва, че не е могла да разкрие истината на Дженет. Играта, която разиграва Мелиса, носи успех на нея и на Кая, но те са изпуснали един детайл. Арзу вече не може да сдържа майчинските си чувства, които тя отдавна е скрила дълбоко в себе си. Тя и за минута не може да остави сама Дженет и се опитва да бъде непрекъснато до нея. На Мелиса този факт въобще не й харесва, но засега, тя е спокойна, защото с определен трик, я накарва да замълчи. Селим е на крачка да разкрие истинското лице на Кая, но в неочакван момент, той научава такава тайна, която умът му не може да побере. Тайните започват да се разкриват една след друга. Тайната, която толкова време е държана далеч от Дженет, накрая ще се добере до своя господар. Никакво препятстие и никава сила не могат да спрат това. Най-накрая Дженет ще разбере, че Арзу е нейна майка.

Дженет е на кръстопът

Най-накрая 23 годишната тайна е разкрита. Дженет сама разбира за нея, след като всички около нея са я крили толкова време. Единственото нещо, каквото той може да направи и да иска обяснение от близките си хора. Никакъв отговор, никаква истина няма да бъде достатъчна, но тя няма друг изход.


Дженет преживява голям скандал със своята майка Арзу. Тя си е мислила, че така ще бъде по- добре за нея и се успокоява, но гневът на момичето се усилва все повече и повече и нищо няма да бъде така, както тя си е представяла.

Обратно., на нейните плещи пада още един товар. Има само един път, чрез, които може да се спаси. И Дженнет избира този път.

 

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...