"Сълзи от Рая": Дженет не трябва да научи тайните на Кая, капаните започват да щракват един след дуг ПДФ Печат Е-мейл

Дженет казва на съперницата си в „Сълзи от Рая”, че мечтае собствената й майка да е като Арзу. Затворничките искат да убият Арзу. Пънар разкрива на шефовете си, че Кая има пленник. Есма получава родилни болки и спасява Арзу. Селим спасява Дженер. Есма решава да задържи дъщеря си и я кръщава Арзу.

Кая отвлича дъщеря си. Вменява й, че Арзу я е спасила, за да прикрие престъпленията на Мелиса. Кая разкрива на Селим чий наемник е Суат. Двамата се скарват пред Дженет. Арзу разбира на какво е способна Мелиса, която изпада в нервна криза. Дженет ги посещава и настоява да стоят далече от нея.

Махир иска дъщеря му да се лекува, но Арзу не е съгласна да я води в психиатрия. Дженет се отдалечава от Селим заради Кая. Мукадес обещава на Арзу да я събере с дъщеря й. Кая заръчва на Халил да я отвлече. Орхан и Салим имат проблем да работят заедно.


Арзу и Дженет се виждат в дома на Мукадес. Дъщерята обвинява майка си. Арзу я прегръща. Не успява да й каже всичко, защото Махир се обажда, за да каже, че Мелиса е катастрофирала. В болницата глезаната твърди, че не усеща краката си. Гони Арзу и я обвинява за всичко. Всъщност нищо и няма, но е готова да манипулира всички с мнимата си парализа.

Източник: woman-onthe-top.net

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...