"Сълзи от Рая" - сюжет на сериала ПДФ Печат Е-мейл

 

Сълзи от рая, турски сериал

Сюжетът на сериала „Сълзи от Рая“, разказва за сблъсъка между майка и дъщеря. Майката на Дженет два пъти предава рожбата си, още с раждането на дъщеря си Арзу изоставя Дженет. Тя е амбициозна, безчувствена, опитва се да се домогне до най-скъпото и най-красивото, но не е щастлива, защото се терзае, заради миналото си. И когато се появява Дженет, вече завършила университет, започва кошмара на Арзу.

Дженет е успешна архитектка и започва работа във фирма, за която мечтае. Там, тя се запознава със Селим. Дженет има приятелка, която се казва Мелиса. Майката на Мелиса желае Селим да се ожени за нея.Ужасът за нея започва, когато открива на ръката на Дженет родилен белег, подобен на белега на детето, което е изоставила преди 20 години...

От този момент започват бедите за Арзу, биологичната майка на Дженет. Дженет я заплашва, че ще разруши всичко каквото е постигнала...

Въпреки че рядко ни прави впечатление, но хората се привързват едни към други. Майката никога няма да се откаже от детето, влюбените винаги се стремят да останат заедно, колкото се може по дълго, а верният приятел няма да ти забие нож в гърба.

В турският сериал Сълзи от Рая са описани невидимите връзки между едно момиче, което носи името Дженет със заобикалящите я хора. Но сюжетната линия, която води до едно лице са така заплетени, че се създава мъртъв възел. Каквото и да правят героите, те не могат да се измъкнат от диктата на съдбата. Дженет има много трудно минало.


Както разбрахте в сериала „Сълзи от Рая“ сюжетът се върти около майката на момичето, която се е отказвала от него два пъти, този факт оказва сериозно влияние върху главаната героиня и нейния живот.

Дженет е влюбена в приятеля си и в тази връзка никой не вижда негативни моменти, както се казва, всичко върви по мед и масло. Приятелката на Дженет, обаче умира от завист, заради щастието на младата двойка и всячески се мъчи да ги раздели.

В този период в Дженет назрява желание за отмъщение и да възтържествува справедливостта. Тези свои подтици Дженет е криела с години.

Сюжетът на „Сълзи от Рая“ разказва, че Дженет открива, че майка й се е омъжила за богат предприемач. Назрява моментът за отмъщението. Дженет крие от всички своите планове. Залага на фактора „изненада“.Само баба й, която е била през цялото време с нея и не я е оставила на милостта на съдбата, научава за намеренията на внучка си. Какво точно ще направи Дженет предстои да видим в новия турски сериал „Сълзи от Рая“.

Сериалът „Сълзи от Рая“ е създаден в периода 2017-2018 година. Премиера 24 септември 2017 година.

Състои се от 36 оригинални епизода.

В главните роли: Берк Атан, Алмила Ада, Юсуф Акгюн, Есра Ронабар.

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...