"Сълзи от Рая" - Каква работа ще приеме Дженет, за да спаси баба си ПДФ Печат Е-мейл

Мукадес изгаря снимката на Джавидан и без да иска провокира пожар. Дженет и Селим я спасяват.Семействата Арсой и Сойер вечерят заедно. Появява се Йозлем, която се оказва сестра на Махир.

Мелиса вижда Селим и Дженет прегърнати в болницата. Тя се оплаква от майка си, а любимият й се сеща за драма от миналото му. Арзу посещава тайно болницата и съмненията й се потвърждават. Проследява ги до стария квартал. Още при следващата им среща прогонва дъщеря си по унизителен начин от компанията. Съкрушената Дженет едва не загива, но Селим спасява живота й. Мелиса се заклева, че ще унищожи беднячката.

Дженгиз и Йозлем обмислят дали да разкажат на сина му истината за произхода му. Селим настоява Арзу да върне Дженет. Братът на Махир иска именно момичето да представи проекта си на клиенти. Арзу вижда с очите си колко близък е станал Селим с Мукадес и внучката й.

Махир и Йозлем са отново заедно и тъгуват за бебето, което нямат и случилото се преди години. Селим плаща наема на Мукадес. Дженет започва работа като чистачка, за да помогне на баба си. Арзу предупреждава Мукадес да стои далече с внучката си от нея и компанията й.


Тя и дъщеря й искат да откраднат идеята на Дженет, но Мелиса се излага пред клиентите. Появява се истинската авторка и спасява проекта си. Реза и Орхан искат да я задържат в компанията. Мелиса се обяснява на Селим, а Арзу иска да се отърве с пари от Дженет. Първородната й дъщеря я отхвърля. Казва й, че е щастлива, че няма майка като нея. Думите й разбиват сърцето на Дженет.

Това е началото на една много оплетена, но вълнуваща история с хубав край. В „Сълзи от Рая”/ Сълзите не Дженет/ ще видите съпругата на Баръш Фалай – Есра Ронабар и Гюлер Йоктен /Джеврие от „Листопад”/. В традиционния любовен триъгълник ще участват Алмида Ада, Берк Атан и Зехра Йълмаз.

Източник: woman-onthe-top.net

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...