"Сълзи от Рая" - Арзу е уплашено от белега на Дженнет и решава да се отърве от нея ПДФ Печат Е-мейл

В следващите епизоди на "Сълзи от Рая" Арзу разпознава първородната си дъщеря и решава да я държи далеч от фирмата си, за да не я разобличи

Мукадес изгаря снимката на Арзу и неволно предизвиква пожар в дома си. Дженет и Селим, който са наблизо, спасяват възрастната жена от огъня. Ръза много уважава Дженгиз, който е син на близкия му покоен приятел. Докато семействата на Сойер и Арсой вечерят, се появява изненадващо любовницата на Махир Йозлем Aрсой. Тя е сестра на Дженгиз и току-що се е завърнала от Америка. Дженет се тревожи за баба си, която е настанена в болница. Селим, който е до нея, е удивен от близостта между двете жени.


Арзу не подозира за изневерите на съпруга си, който все още има чувства към Йозлем. Мелиса заварва Селим и Дженет да се прегръщат в болницата, радостни от новината, че възрастната жена ще оздравее. Тя иска да отведе Селим и той неохотно се разделя с Дженет. Мелиса със сълзи на очи споделя с Арзу, че е на път да загуби Селим. Селим пита баща си дали като малък е преживял пожар, тъй като случката днес е събудила у него далечен спомен. Дженгиз отрича. Арзу иска да разсее съмненията си относно Дженети отива в болницата, където с ужас вижда Мукадес и първородната си дъщеря. Тя ги проследява до стария си дом в бедняшкия квартал. Арзу смята, че Дженет е разбрала за произхода си и цели да разруши успешния иохолен живот. Арзу прогонва Дженет от фирмата и забранява на момичето да доближава семейството й.


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...